Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy
Gdzie w Wawie sprawdzić Jaguara i ile to kosztuje ?
jazabek wac³aw:
Koledzy czy ktoś ostatnio sprawdzał auto w JagCar ?
Mam już dość mechaników, którzy naprawiają mi auto na chybił trafił, chce zrobić ocenę stanu technicznego i otrzymać listę rzeczy które muszę zrobić aby kotek był w zdrowiu.
Jestem z Białegostoku i myślę że pozostaje mi przyjechać do Warszawy, kogo polecacie ?
kogutki:
W JagCaru sprawdzilem ostatnio S-Type-a. Chlopaki sa ok. W Warszawie (tak naprawde to suburbia) masz wybor
dwoch rzetelnych zakladow, to jest Altamira i JagCar. W obu sprawdza z taka sama dokladnoscia, JagCar ma cena
za ocena, w Altamirzie jeszcze nigdy nie zaplacilem za ocene auto. Wszystko zalezy, czy jedziesz aby sie "tylko"
dowiedziec co masz zrobisz gdziesz indziej czy oddasz potem auto w naprawe.
B E N 8 5:
Taaa, spróbuj tam naprawić XJ40 albo XJS...
jazabek wac³aw:
--- Cytat: pisii35 w Styczeń 24, 2012, 21:23:31 pm ---tylko i wyłącznie polecam salon i serwis na Waszyngtona..... Profesjonalnie i w rozsądnej cenie!
--- Koniec cytatu ---
Moim zdaniem 800 zł netto to nie jest rozsądna cena, przynajmniej nie dla mnie
radzioo:
Panie "jazabek wacław" nie żałuj tych 300 zł na sprawdzenie w Jag-Car, dostaniesz nie tylko listę uwag ale również kosztorys naprawy. Nie obrażą sie jeśli weźmiesz kosztorys i pojedziesz gdzie indziej.... i tak do nich wrócisz :) Pełny profesjonalizm i co najwazniejsze magazyn części zamiennych na miejscu (oczywiście nie wszystkich).
Nawigacja
Idź do wersji pełnej