Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy
podkarpackie, małopolskie szukam warsztatu.
TxT:
szukam porzadnego warsztatu ktory by mi zdiagnozowal problemy ze skrzynia i silnikiem w jaguarze xjr-6
booschmen:
Ja znalazlem ostatnio mechanika w Krakowie, moze nie ma on warsztatu przypominajacego ASO ale to mlody chlopak ktory mozna powiedziec uzdrawia mi kotka w blaszanym garazu i pomimo braku techhnologi z kosmosu chlopak sie stara i cos potrafi, i co najwazniejsze nie robi na (odpier.....sie) mowi ze jesli cos ma byc dobrze zrobione to tak ma byc. Jesli wychodza jakies problemy to zaraz znajduje rozwiazanie u mnie np wyszedl problem z uszczelka pod glowice a on znalazl goscia ktory taka uszczelke jest w stanie dorobic i to taniej niz w ASO malo tego cene jaka powiedzial za jej wymiane przeszla moje najsmielsze oczekiwania (450zl) zapytalem czy nie malo jak zobaczylem ile tam roboty (on sam robil to pierwszy raz w jaguarze) to powiedzial ze moze troche tak ale ze raz powiedziana cena sie nie zmienia :-R Takze w tym tygodniu powinienem odebrac moje zwierzatko od weterynarza to opisze dokladnie jak sie spisal z naprawa.
kogutki:
No to podaj konkretnych namiarow :-za
co do ceny dorobionej uszczelki - orygynalna uszczelka posiada metalowej zmocnienie, dorobiona zapewnie
jest homogona z jednego materialu, wiec nie sztuka ze ona jest tansza.
booschmen:
Jutro moj mechanik ja odbiera to bede ja widziec na wlasne oczy. Remont glowicy wyszedl 700zl (szlif i to w niektorych miejscach 0,87mm, nowe gniazda zaworowe, dwa nowe zawory, wszystkie zawory szlifowane, szlifowane pestki popychaczy, itd) za wymiane tej glowicy i naprawe rozrzadu mechanik doliczyl do tych 450zl jeszcze 250zl wiec mozna powiedziec ze chyba za darmo robi. A i jeszcze udalo mi sie znalezc cos takiego jak dane serwisowe do x300, jesli komus bedzie potrzeba to bede je miec w przyszlym tygodniu. Wiec zawsze pomoge.
booschmen:
Odnosnie mechanika, robi wolno ale bardzo dokladnie jesli cos mu nie idzie to idzie sie przejsc i wraxa na spokojnie do pracy co mnie bardzo cieszy nie robi w nerwach a naklal sie przy moim kocie co niemiara;/ Co do jego pracy nie mam zastrzezen wszystko chodzi jak w zegarku oprocz tego ze popsul sie baczek od utrzymanai cisnienia w listwie ale to juz inna sprawa i jest juz wszystko ok takze polecam jego numer to 796990010 i jest on z Krakowa.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej