cała instalacja była zakładana 5 lat temu ..- robił to poprzedni właściciel ...w książce gwarancyjnej doczytałam się , że kontroler wtrysku gazu jest firmy , lub nazywa sie STAG-300 nie ukrywam ,że dla mnie to czarna magia . REDUKTOR -AG TOMASETTO ,układ sterujący-KME , listwa wtryskowa-3omy , po jego kupnie jak juz pisałam chodził jak marzenie ... to była jesień na wiosnę zaczął wariować i od tej pory mam nową skarbonkę bez dna
.Mechanik zrobił swoje - pisałam o tym ,a gazownik wymienił "tablice" -teraz są jak się RODGER domyslałeś -VALDEMARY jeśli chodzi o przewody ( na mojej fotce opisałam to jako kabelki )wychodzące od nich to zmierzyłam centymetrem- każdy ma inną długość, najkrótszy 14cm , najdłuższy 20 cm.
FILAR12 ,"robaczku" dziś jest zbyt późno jutro "dryndnę" do gazownika i go podpytam o emularor i wrzucę fotki .
PRZEMIX-11.05. jak juz pisałam mam "wizytę" u doktora ogólnego
- czeka nas podłączenie do kompa
.
Na pewno bez wzgl. na to jaka będzie diagnoza wymienię kolanko za kolektorem ,obawiam się jednak że i tak diagnoza pokaże długa listę a może zbyt pesymistycznie się nastawiam ....zobaczymy ..