Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Spot w Warszawie?

<< < (16/19) > >>

Joa Alex:
Mój stoi w zakładzie naprawczym, właściciel już się dowiadywał o części w sklepie firmowym na Waszyngtona, powinno być z częściami ok.
Tylko czekamy na ostateczne potwierdzenie z Allianz, że zapłacą. Mam nadzieje bo kosztorys wyszedł 25 000  zł za nowe części i robocizne !!!!!!! 
Ja na kolejnym zlocie na pewno sie pojawie ale samochód jak dobrze bedzie to do odebrania bedzie za jakieś 2 tygodnie.
Także kolejny zlot proponuje w grudniu

adam74:
hmm - a ja proponuje zlot Jaguarów bez Jaguarów
każdy bierze portfolio swojego kotka, rozstawiamy fotki, posapiemy pocmokamy i oddamy się degustacji  ;D  :-R

a tak na poważnie - to kiedy ?

artleks:
Miejmy nadzieje ze wszystko bedzie OK. Ja tez sie chetnie spotkam w grudniu. Chyba ze bedzie jakas sniezyca czy cus  :-yipee

Joa Alex:

--- Cytat: adam74 ***** załoga nr 13 w Listopad 06, 2008, 12:39:58 pm ---hmm - a ja proponuje zlot Jaguarów bez Jaguarów
każdy bierze portfolio swojego kotka, rozstawiamy fotki, posapiemy pocmokamy i oddamy się degustacji  ;D  :-R

a tak na poważnie - to kiedy ?

--- Koniec cytatu ---

konice listopada lub początek grudnia to dobry termin a propozycja żeby siespotkać bez samochodów też dobry pomyśł, będzie można co niec wypić  ;D

adams:
Szanowni Panowie!
Do grudnia jeszcze kawal czasu, myslalem ze jeszcze w listopadzie spotkamy sie dwa razy ;D ;D ;D
Ci co nie przyjada samochodami, wiadomo z jakich przyczyn maja bezplatna podwozke do miejsca degustacji.
Daimler Doublesix jest do Waszej dyspocycji ;D ;D ;D ;D
pozdrowienia adams

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej