Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Spot w Warszawie?
EssiRS:
Oczywiście nie chodziło mi tylko o właścicieli Daimlerów :-W Samochody z "kotami" na masce również mile widziane :-super
Czy macie jakieś sugestie co do terminu i lokalizacji takiego spotkania? Ja proponowałbym jako lokalizację CH Wola Park.
kogutki:
to ja, jako warszawiak (prawie hehe...) smialo proponuje 31.10.
spotkanie kolo 18 tam gdzie proponowales, a potem JCP HALLOWEEN party
w fajnym klubie w warszawie.
jezeli istnieje zainteresowanie to chetnie zorganizuje wieczorny zabawy
dla wszystkich chetnych.
tylko wiesz jest problem:
ja mam daimlera (obecny niesprawny z kotkiem na mascie) a moje jaguary nie maja
kotow (bo to xjr oraz xj-s tam nie wypada leaper a na daimler ktos zamontowal mimo
ze nie wolno hehe ....) no i to nie jest niedziela tylko piatek a twoj daimler bez kotka
jest tylko niedzielny ......
EssiRS:
Widzę, że na przyszłość muszę większą uwagę przywiązywać do tego jak formułuje swoje zdania na tym forum :-V
Mój Daimler to samochód "na specjalne okazje". Nie jeżdżę nim na co dzień. Spotkanie z Wami zaliczam do specjalnych okazji ;) Nie ma dla mnie znaczenia kto czym przyjedzie. Może nawet Fordem Focusem żony lub innym służbowym samochodem terenowym ;) Chodzi mi bardziej o poznanie entuzjastów Jaguarów i Daimlerów z mojej okolicy :-super
Co do terminu, to wydaje mi się, że będzie sporo osób które będą wyjeżdżać w tym terminie (np. ja już mam umówiony wyjazd). Moja propozycja to 25.10.2008 godzina 19:00 na parkingu Wola Park :-super
kogutki:
termin spoko ale to bez halloween party :-)
tomz:
Ja się piszę :-V
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej