Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Spot w Warszawie?
Luqasek:
Ale szkoda, że nie mogłem przyjechać! :'( niestety mój cały budżet został spożytkowany na Sandomierz, a do Wawy jednak jest te ~350km i stwierdziłem, że zwyczajnie mnie nie stać, że nie starczy na benzynę ;D a co do wypadku: bardzo współczuję, mam nadzieję, że cała sprawa zostanie szybko i "bezboleśnie" załatwiona przez dobrego blacharza i lakiernika, i już wkrótce koty będą w pełni zdrowe! Ja też kilka dni temu miałem coś w rodzaju "stłuczki" :P moja kochana mama wjechała we mnnie swoją hondą cr-v w garażu podczas parkowania i mam trochę obtłuczony lewy bok :'( szkoda słów... :-tylko
adams:
Witam Wszystkich!
Rano szukalem wzmianki na temat wczorajszego spotkania i nic nie znalazlem. Przed chwila czytam wyrywkowo news i zamarlem ze strachu ze cos sie wydazylo strasznego, slowo "tragedia" dziala na mnie paralizujaco!
Pozniej juz troche sie uspokoilem. Oczywiscie zal mi samochodow i konsekwencji tego zdazenia, na szczescie nic nikomu sie nie stalo i to jest optymistyczne. Mam nadzieje ze szybko poradzicie Sobie z naprawa jagow. Zerkalem w wsteczne lusterko na wysokosci Elektoralnej i pomyslalem ze cos ta zmian swiatel za dlugo trwa, pewnie to nastepilo chwile poznej jak juz stracilem widok skrzyzownia. Wielka szkoda!!!
Jezeli chodzi o spotkania to faktycznie lepiej spotykac sie w srodmiesciu, do cenrum kazdy ma blizej i przejazd kolumna nie bedzie tak niebezpieczny.
pozdrowienia adams
tomz:
no to do następnego spotkania Panie i Panowie ;) :-tylko
adams:
Hi,
z tego wszystkiego zapomialem o zdjeciu!
pozdrowienia adams
adam74:
Pati - to mondeo z zazdrości skoczyło na kota i niestety w zamieszaniu rany odniosły dwa koty i jedno mondeo
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej