Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Spot w Warszawie?

<< < (7/19) > >>

kogutki:
za 3,99 w kielce (neste)  :-yipee no i 95 a nie ON  :-hehe

tak, kolo rondo choc nie wiem gdzie to. muszkieterowie zawsze sie znajda  :-tylko

kogutki:
wlasnie dzwonil pan z harendy i powiedzial ze na parking mozemy wejs o ile bedzie miesce,
wiec zobaczymy, nie sa w stanie nam tego zarezerwowac.

ale stoliczek mamy na 18.30 :-gadu

EssiRS:
Z racji, że godzina spotkania została przesunięta to niestety nie dam rady się pojawić. Układałem dzień tak by przyjechać na 19:00.

No ale nic  ;) Następnym razem :-V

artleks:
Zaluje ze nie dam rady dzisiaj  :-thumpdown :-thumpdown ale Wam zycze milej zabawy  :-tylko

adam74:
Kogutki
przepraszam, że nie dotarliśmy do Harendy  >:(ale Pani w MONDEO na skrzyżowaniu Jana Pawła z Solidarności postanowiła zająć nam sobotni wieczór i w swojej łaskawości wjechała w mój prawy bok. W wyniku nieoczekiwanego zatrzymania Joe Alex czyli drugi iks wyhamował na moim bagażniku straty:

Niebieski IKS: przód: zderzak, błotnik, położone koło (o jakieś 10 stopni); tył: jakieś 5 cm krótszy, pas tylny, błotniki, podłoga (miałem hak.... nie wiem co z zawieszeniem), zaklinowujące się drzwi od strony pasażera - tak po skrócie :-\ :-\

Czarny IKS: przód: zderzak, maska, chłodnica - mam nadzieje, że na tym koniec. :-\ :-\

Mój kociak stoi na Waszyngtona i czeka na Pana doktora.... zobaczymy co dalej ??????

Trochę czarnego humoru: jak policja usłyszała, że spotkały się dwa jaguary nie chciała wierzyć i mam wrażenie że dzięki temu faktowi na ekipę czekaliśmy tylko 20 min.
Miny Panów laweciarzy tez były zaskoczone - tak, żeby dwa jaguary??

Jako sprawca całej kolizji została wskazana Pani w Mondeo i tylko ona.

Czekamy teraz na ubezpieczycieli i rzeczoznawców

Pozdrawiam
 :( :( :( :( :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej