Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Spot w Warszawie?

<< < (5/19) > >>

EssiRS:
W takim razie 25.10.2008 o 19:00 na parkingu w Wola Park. Jak będzie ładnie to można spotkać się obok ronda, a gdy będzie brzydka pogoda to jest tam też kryty parking obok :-super

Niestety 31-go już będę w trasie więc nie załapię się na żadną degustację itp ;)

Pozdrawiam :-A

Joa Alex:

--- Cytuj ---wczoraj był mini mini spocik na dwa kotki w Warszawce na totalnym spontonie

Dzięki JOA (JOE  ;)) za wycieczkę po świecie wina  :-R następnym razem mam nadzieję na połączenie wraz z degustacją bo teorie mamy przerobioną

taki mały widoczek
--- Koniec cytatu ---

Cześć Adam,

spocik był rzeczywiscie fajny, pozdrów swoją piekną żone. Co do wina to teoria jest ważna ale najważniejsza jest praktyka  ;)

Ja na kolejny zlot w Warszawie się piszę, jeśli tylko 25.10 będę w mieście

adam74:
kogutki

próba ewentualnego ściągnięcia kolegów z forum alfa-romeo spełzła na niczym. wszyscy się prze-logowali na www.alfa-warsztat.pl  ;D ;D ;D ;D
wiec pozostanie nam tylko najlepsze towarzystwo arystokratycznych kotków  no i daimlerów też  ;) ;D

Joa Alex:
Mam nadzieje że forumowicze nie zawidą i przyjadą na mini zlot w sobotę w CH Wola Park.
Aha godzina zostałą przesynięta na 16.00 żeby jeszcze w świetle dnia można było poogladać koty innych forumowiczów.
Ok 18.00 -19.00 jedziemy do Harendy, Kogutki załatwił chyba też parking przez klubem :-super
Pozdr

kogutki:
co do parking to czekam jeszcze na potwierdzenie ale imprezka bedzie na bank  :-super

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej