Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Napęd 4x4 - szczegóły

<< < (5/34) > >>

BlackV6:
hmm takie pytanie czy tylko w rocznikach 2001 podpora była niewymienialna ? i trzeba było kupic cały wal

zadek07:
Tylko na zdjeciu i tak nie tych metalowych uszczelniaczy, o ktorych pisalem, w kazdym przypadku trzeba ciac wal, ciekawe jakies jakosci jest to lozysko, pewnie jakies natansze. Jak juz macie kupic cos takiego, to sami to zrobcie, bo i tak jedna robota, a napewno wyjdzie was to o wiele mniej

Kocur666:
Panowie, mam pytanko, w X-type w napędzie 4x4 tył ciągnie non stop a w razie potrzeby dołącza przód czy na odwrót jest?? :-chyt

benjamin:
to stały napęd 4x4 nic się nie dołącza...

pablo:

--- Cytat: BlackV6 w Czerwiec 08, 2011, 11:56:15 am ---hmm w takim razie będę czekał na wieści jak chce wymienić oleju przy robociźnie związanej z buczącym wałem  :)

--- Koniec cytatu ---

mozna oczywiscie rozkrecic dyfer i reduktor spuscic olej ale po co .... :) istnieje ryzyko rozszczelnienia... trzeba znalesc srube do wlewania oleju i wyciagnac olej wysysarka- taka jaka do wymiany oleju w silnikach - czy jak ona tam sie zwie... nastepnie wlac nowy i po sprawie :) gdzie na forum sa informacje ile oleju gdzie wchodzi i jaki.... ja tez wymienialem w tamtym roku pamietam ze byl bardzo duzy problem z zakupem odpowiedniego bo nigdzie ich nie bylo

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej