Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Nowi Forumowicze i Jaguary

By zasilać szeregi !!!

<< < (2/3) > >>

roberturszula:

Witamy w szeregach!
 mam nadzieję,że miło będzie włożyć troszeczkę siebie w kota na pewno odda z nawiązką.

pozdro!!!

rcala xj40:
Witaj  !!!  2400km ? Masz cohones   :-R

dani:
Zawsze wierzyłem iż w życiu trzeba kolekcjonować mocne wrażenia :) a one były dość spore. Kociak miał uzupełnione przeze mnie wszystkie płyny i choć miałem możliwość scholowania maszyny na lawecie rzuciłem mu wyzwanie - Jak dojdziedziesz sam do celu - bedziesz mój!!! Nawet nie wiecie ile razy głaskałem Go po mordce na kierownicy, wspierając dobrym słowem ;))) Może jest to chore... ale właśnie tak było

Mimo iż nie jest to wersja kolekcjonerska :) budził duży respekt wśród kierowców, europa z lekkim poszanowaniem, polska jak to polska głowy poukrecane.  Trasa była warta wszystkiech pieniążków średnia 13/100 km przy przyduszonym garnku to chyba niezły wynik. Skurczybyk... już nie mogę sie doczekać wrażenia jazdy na wszystkich garach :)))) No i tak mozna by było pisać i pisać.... od paru lat marzyłem o tym aucie... nie miałem pojęcia co to oznacza... za kilka lat bedziemy razem... mam nadzieje że mnie polubi...

KERMIT:
 :-witamy

dani:
Kiciak został kupiony podczas zwyczajnych odwiedzin u znajomych w UK. Przypadkiem byłem świadkiem kłutni sasiadów, w której to żona katowała epitetami swojego męża iż przyprowadził kolejnego kotka do domu - a miał to być  ich czwarty jagu w "szczęsliwej" rodzinie. Chłopina nie wytrzymał ciśnienia a ja wykorzystałem chwilę i po wielkich obietnicach że będzie mu u mnie dobrze - zostałem szcęśliwym zwycięzcą "stałego debetu na karcie" - jagusia :). Toć cała jego historia. Kris - tak ma kolo na imię - piszę chyba co dwa dni maila z zapytaniem czy juz coś zacząłem robić a jesli tak to mam to udokumentować na zdjęciach i mu wysłać - oczywiście są to prośby :)))

I muszę Wam powiedzieć, kotek stoi w serwisie tydzień czasu ( leczą mu serduszko) i cholera tęskno troszkę za smrodkiem lekko zatęchniętej skóry ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej