Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2011
Rajd na hołd 50lecie E-Type Malbork – Pasym 21.05.2011
aru:
--- Cytat: Łajka w Kwiecień 26, 2011, 20:55:00 pm ---
Wystarczy poczytać :-W
--- Koniec cytatu ---
Dzięki Łajka: czytać potrafię :) ale po odwołaniu zlotu w Barlinku podchodzę z rezerwą do nowych eventów. Kogutki zamieścił plan i od tego czasu słuch zaginął dlatego pytałem, czy to wyjazd organizowany przez forum czy spontaniczny.
Ja, niestety, nie mogę się jeszcze na 100% się zadeklarować. Odezwę się bliżej daty.
Gdybym jednak nie mógł to życzę udanej zabawy!
kogutki:
hejka, ale to nie Kogutki odwolal spotkanie (otwarcie sezonu nie jest zlotem). Kogutki byl chory ale juz wrocil
i chetnie sie z Wami zobaczy w Malborku :)
program jest aktualny, nie jest to zaden spontan i bardzo prosze wszystkich chetnych o wyslanie rezerwacji.
aru:
Witaj Kogutki!
Przykro mi, że byłeś chory, ale w czasie Twojej długiej nieobecności nie było żadnej informacji z jakiego powodu Cie nie ma.
Dodatkowo zbiegło się to z odwołaniem spotkania w Barlinku. Wiem, że to nie Ty odwołałeś to spotkanie, bo przecież Cię nie było... ;)
Nie chodzi o semantykę i dyskusję czy otwarcie sezonu w Barlinku miało być zlotem czy nie, a jesli nie to czym, itp...
Zamieściłeś informacje o otwarciu sezonu oraz szcegółowy plan tej imprezy i myślę, że wielu traktowało to jak zlot. Później nie było żadnej informacji od Ciebie i odwołanie imprezy - z boku wyglądało to dziwnie...
Cieszę się, że już wyzdrowiałeś. Do zobaczenia w Malborku - jeśli mi się uda.
kogutki:
aru, takze licze na to ze tam sie zobaczymy :-yipee
to, ze przy otwarcie sezonu wyszlo jak wyszlo jest przykry ale czasem tak bywa. ja umiescylem informacje o
programie, co bylo jednak rezultatem ogromna prace calego zespolu organizatorow, ktory w czasie mojej
nieobecnoscia dalej pracowal. fakt, ze spotkanie w barlinku sie jednak nie odbyl nie ma zadnego wplywu na
dalszych imprez w tym roku, bedziemy sie spotkac i swietnie bawic :)
aru:
Mam parę rzeczy w Jagu do zrobienia, jak pogodzę terminy to może sie uda...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej