Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Przednia szyba

(1/3) > >>

luko_j:
Witajcie koledzy
mam problem tego typu.. zostala mi stluczona pod domem przednia szyba (sasiad sie rzucil z piesciami na moje autko.. co zazdrosc moze zrobic z ludzmi..) ale wracajac do sedna szybe mam grzana z sensorem a gosc ktory sie zajmuje szybami nie wie jaka ma zamowic bo mowi ze jakies angielskie sa i niemieckie i musi auto zobaczyc.. a jest 30 km od miejsca gdzie auto stoi wiec pojechac nim nie mam jak a laweta..hmm 500 zl za taka trase? Jak to stwierdzic jaka jest szyba? Okienko Vin jest po stronie kierowcy.. jesli angielskie maja po stronie swojego kierowcy. Auto jest z Belgii, nie anglik. Pomozcie prosze bo astra 1 sie zle jezdzi :-gwizd
pozdrawiam

kogutki:
Hej, w katalogach szyba dla wersja "angielska" wiec RHD nie roznia sie od pozostalych. Sa tylko rozne opcje
kolorow, z miejscem dla sensora, podgrzewany i nie podrzewany. Moze twoj spec ma na mysli producenta
angielskiego albo niemieckiego (Pilkington albo Securit) ale to juz kwestja gustu i do tego nie trzeba zobaczyc
samochod.

zadek07:
jak ma taki problem to zrob mu zdjecia szyby i wyslij emailem ja tez tak zamawialem

strawinski:
oryginalnie montowane były "Saint Gobain"

robertth:
hej,
tak z ciekawości spytam ile płacisz za podgrzewaną szybę, bo ja pytałem w pilkingtonie i cena ok. 1300zł+montaż?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej