Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Navigacja powazny problem
sylvvester:
Dokladnie tak samo pomyslalem ze jest to osobny komp,ale mimo tego sprobowalem,niestety nie pomoglo.Jestem z Belfastu auto zostalo w polsce bo z klima plus 50 i kompletnie niedzialajacymi panelem sterowania,jazda nie nalezy do przyjemnosci :- pojecia
zadek07:
no to takie sa objawy jak jest zepsuty czytnik dvd
sylvvester:
Gdybym tylko byl pewny ze to wina czytnika od razu bym go wymienil.Tylko jak to sprawdzic,z tego co wyczytalem kazdy czytnik jest przypisany do danego samochodu numerycznie,trzeba go odblokowywac na serwisie czy jakos tam.Gdybym byl w Polsce to podjechal bym do Ciebie i bysmy to sprawdzili :- pojecia :- pojecia
zadek07:
zeby cie nie sklamac, to jakis czas temu mialem 2 czytniki dvd i wiem ze sprawdzalem u siebie w aucie ten drugi i po prostu podmienilem sam czytnik. I nawigacja chodzila, tzn chodzilo sterowanie klimy, radio. Ja tez cos czytalem ze niby kazda nawigacja jest przypisana do danego auta, ale mysle ze bardziej chodzi tutaj o ekran LCD ale 100% pewnosci nie mam.
luko_j:
No nie zgodze sie.. chyba ze mialem szczescie.. Od kolegi zadek07 kupowalem navi i zmieniarke podpialem zamiast mojej bo mialem uwalony laser i smiga az pieknie..najnowszy soft sie wgral i gada lata peeelny serwis :-gwizd. A podepnij kolego sylvvester inna navi dvd, nie uwalona i wgraj przez nia nowy soft.. tak jakos ktos kiedys na forum polecal zeby naprawic zle wgranie softu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej