Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura

Diamentowa ochrona lakieru DIAMONDBRITE

(1/2) > >>

Lucky:
Witam,

Szukam opinii na temat Diamentowej ochrony lakieru DIAMONDBRITE

ponieważ mam mocno jak mi się wydaje czarny lakier ( liczne rysy i koła oraz mat i ślady po kamykach na masce ) zastanawiam się nad tą opcją . Tylko to ponad 1tyś. Czy ktoś z Was może spotkał się z tą firmą i może polecić ?

http://www.ochronalakieru.pl/uslugi.php

wichma:
i Jaga na stonie tytułowej mają... to dobra firma będzie.  :P

:-wstyd

rodger:
Znajomy położył tą powłokę w mercedesie, jeździ zarobkowo i jak sam stwierdził znudziło mu się ciągłe mycie samochodu było to 6 miesięcy temu. Z tego co mówił, głębokich rys nie usunęli (przed naniesieniem diamona polerują), ale fakt ładnie się błyszczy. Po nałożeniu nie można jeździć na automatyczne myjnie, dają jakiś własny szampon, ścierkę i tylko tym można myć. Jak go spotkam to napisze więcej szczegółów, bo to informację z przed kilku miesięcy, może zmienił zdanie.

Ale z tego co piszesz to masz zniszczony lakier, można go odświeżyć w inny sposób, mianowicie polerka i dobry wosk z zawartością woskiem carnauba efekt będzie podobny ale nie tak trwały.

Lucky:
Witaj,

Rysy nie są aż tak głębokie to koła od myjki ręcznej bo na automacie nigdy nie myję. I kurz który wdarł się w lakier i odebrał ten połysk:). Szkoda, że Jag nie miał lakieru z połyskiem srebrnych kropeczek tylko to czysta czerń :( Daj proszę znać czy gra warta świeczki bo wstępnie umówiłem się na kwiecień?

podgląd: http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,13329.0.html

rodger:
Rysy powierzchniowe to nie jest problem, sam u siebie usuwałem ręcznie i mam efekt "mokrego lakieru".

Wracając do powłoki, znajomy nakładał ją w Krakowie i przez 6 miesięcy mówił, że rewelacja. Po zimie się trochę zniszczyła i będzie jechał do nich na nałożenie wosku, (operacja przywracania powierzchni z przed sześciu miesięcy). W każdym razie poleca, chociaż zapłacił za to bardzo dużo bo odnawiali mu również wnętrze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej