Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Co to za wtyczka??

<< < (2/3) > >>

Rob_W:

--- Cytat: natas1 w Luty 28, 2011, 17:15:43 pm ---Co do podgrzewanych foteli to raczej tego nie będę zakładał. Bo aż tak mi nie są potrzebne, wolę zainwestować te pieniądze w jakąś inną część w samochodzie.
--- Koniec cytatu ---

Wierz mi, że nie ma nic przyjemniejszego zimą niż wejść do zimnego samochodu i już po chwili czuć pod sobą ciepłe siedzenie  (bez skojarzeń proszę  :-chyt  :-gwizd)

lexxus:
A czy to nie jest wtyczka do podłączenia elektrycznego sterowania foteli?

kogutki:
ale to jest chyba pod tylna kanapa ? tam nie ma sterowanie chyba ?

natas1:
To raczej nie jest wtyczka od sterowania foteli, ona jest ona umieszczona bezpośrednio w tylnim siedzeniu pasażera trzeba kanapę podnieść żeby ją zobaczyć, jak coś to mogę jutro inne fotki porobić. Pozdrawiam

Sonix:

--- Cytat: Rob_W w Luty 28, 2011, 17:20:25 pm ---
--- Cytat: natas1 w Luty 28, 2011, 17:15:43 pm ---Co do podgrzewanych foteli to raczej tego nie będę zakładał. Bo aż tak mi nie są potrzebne, wolę zainwestować te pieniądze w jakąś inną część w samochodzie.
--- Koniec cytatu ---

Wierz mi, że nie ma nic przyjemniejszego zimą niż wejść do zimnego samochodu i już po chwili czuć pod sobą ciepłe siedzenie  (bez skojarzeń proszę  :-chyt  :-gwizd)

--- Koniec cytatu ---

O nie nie.. Nie zgodze się z tobą :) To jest k...wo ;)
Miałem podgrzewanie foteli w TT i jak przesadzisz z dogrzewaniem i wyskoczysz na zimno to na następny dzień z łozka nie wstaniesz, tak cie korzonki napierniczaja.. Przetestowane.. :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej