Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

code radio

<< < (6/7) > >>

Rob_W:
A pytałeś się sprzedawców czy mają kody? Sprawdzałeś na ebay'u?
Zadzwoń może do JLR W-Wa - może oni są choć trochę inteligentniejsi od tych z Łodzi ... ;)

natas1:
Witam
„dulot1970” czy mógłbyś rozebrać radio i zrobić fotkę płyty głównej radia.  Może będę wiedział, które procesory trzeba zewrzeć, aby zresetować radio.
Pozdrawiam

dulot1970:
OK zrobie zdjecie i Ci wysle ale juz raczej po Wielkanocy pozdrawiam i Zycze Wesołych Swiąt
i mokrego dyngusa!!!  :-tylko

dulot1970:
Witam Kolegów  :-yipee  :-yipee

nareszcie radio działa!!!!! wiecie co było....
mamy takiego lokalnego elektronika od wszystkich aut,licznik kasowanie bledów,radia itp...zaniosłem do niego radio stwierdził ze było zawieszone.. kod sie zgadza patrze u niego na stole działa i gra :-yipee  :-yipee :-super
ide do Kota podłaczama tu zonk nie działa i sie wku......zdenerwowałem  :-gwizd
dzwonie przyjezdza gosc i jest w szoku, bo nie działa nic ani drgnie..i wiecie co zrobił ??
metoda prób i błedów stwierdził ze przełacznik w kierownicy robi zwarcie...odcioł zielony kabelek od wiązki i wszystko chula nawet zmieniarka CD...
tylko nie działa sterowanie w kierownicy  :-cry trudno ale musik jest w Kocie kot sie cieszy  :-yipee  :-yipee ja też  :-za

Rob_W:

--- Cytat: dulot1970 w Kwiecień 29, 2011, 12:43:20 pm ---tylko nie działa sterowanie w kierownicy  :-cry trudno ale musik jest w Kocie kot sie cieszy  :-yipee  :-yipee ja też  :-za

--- Koniec cytatu ---

Gratulacje! :-)
A swoją drogą coś się niedobrego dzieje z tymi kierownicami, bo w moim też jest jakieś spięcie i nie działa mi tempomat :( myślałeś nad tym by ją rozebrać?  :-gwizd

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej