Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

code radio

<< < (4/7) > >>

Artur G.:

--- Cytat: jaco w Kwiecień 06, 2011, 11:51:34 am ---u mnie po odlaczeniu aku tez radio wymagalo kodu, zadzwonilem do ASO i podali mi go przez telefon.

--- Koniec cytatu ---

Podpowiedz mi proszę gdzie dzwoniłeś? jak możesz  to podaj numer,  adres. Ja  nie  mam  kodu  do  swojego radyjka a nigdy nie wiadomo kiedy może  być potrzebne. Nosiłem się z zamiarem  napisać list  do  Jaguar Polska,  skserować  dowód  rejestracyjny jako  dowód własności i  poprosić o podanie  kodu.  Ale widzę  że  może  być  prostsze rozwiązanie ... dzięki  z  góry ...  :-thank

jaco:
Artur G. zadzwonilem do ASO (JRL) w Łodzi na Przybyszewskiego, podalem nr VIN i oni podali mi kod, calosc trwala moze 5 minut.

www.jlrlodz.pl

pozdrawiam

dulot1970:
 :-zly nic z tego KTS niema funkcji dla jagusia jeżeli chodzi o radio nic sie nie wyswietla niemam pojecia co z tym fantem zrobić  :- pojecia poprostu wkurza mnie i nie reaguje..dzwoniłem do ASO kod zgodny i oni też nie mają na to rady :-cry Panowie może  ktoś zWas ma jeszcze jakieś pomysły  :-help  :-thank

Rob_W:
Przedziwna sprawa - ale to radio masz zakodowane od samego początku?
Może z jakiegoś powodu przyciski nie działają?

A co to jest ten KTS - firmowe oprogramowanie jaga?
Sprawdzałeś dokładnie wtyczkę za radiem?

dulot1970:
tak jak go kupiłem to było zakodowane... bo był padnięty akumulator.. a KTS to tester Boscha do obsługi wiekszosci aut..niestety niema programu oryginalnego Kota...

wtyki tez sprawdzałem wszystko OK  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej