Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
code radio
Artur G.:
--- Cytat: jaco w Kwiecień 06, 2011, 11:51:34 am ---u mnie po odlaczeniu aku tez radio wymagalo kodu, zadzwonilem do ASO i podali mi go przez telefon.
--- Koniec cytatu ---
Podpowiedz mi proszę gdzie dzwoniłeś? jak możesz to podaj numer, adres. Ja nie mam kodu do swojego radyjka a nigdy nie wiadomo kiedy może być potrzebne. Nosiłem się z zamiarem napisać list do Jaguar Polska, skserować dowód rejestracyjny jako dowód własności i poprosić o podanie kodu. Ale widzę że może być prostsze rozwiązanie ... dzięki z góry ... :-thank
jaco:
Artur G. zadzwonilem do ASO (JRL) w Łodzi na Przybyszewskiego, podalem nr VIN i oni podali mi kod, calosc trwala moze 5 minut.
www.jlrlodz.pl
pozdrawiam
dulot1970:
:-zly nic z tego KTS niema funkcji dla jagusia jeżeli chodzi o radio nic sie nie wyswietla niemam pojecia co z tym fantem zrobić :- pojecia poprostu wkurza mnie i nie reaguje..dzwoniłem do ASO kod zgodny i oni też nie mają na to rady :-cry Panowie może ktoś zWas ma jeszcze jakieś pomysły :-help :-thank
Rob_W:
Przedziwna sprawa - ale to radio masz zakodowane od samego początku?
Może z jakiegoś powodu przyciski nie działają?
A co to jest ten KTS - firmowe oprogramowanie jaga?
Sprawdzałeś dokładnie wtyczkę za radiem?
dulot1970:
tak jak go kupiłem to było zakodowane... bo był padnięty akumulator.. a KTS to tester Boscha do obsługi wiekszosci aut..niestety niema programu oryginalnego Kota...
wtyki tez sprawdzałem wszystko OK ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej