Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

zaślepka spryskiwacza X-type

(1/2) > >>

dulot1970:
 :-wstyd ale może ktoś mi z kolegów pomoże...poszukuje prawej zaślepki spryskiwacza reflektora do X-a z 2001roku  :-help gdzie to mogę kupic może ktos ma namiary..  :-thank

strawinski:
tylko zaślepkę bez dyszy?
w ASO dostaniesz kompletną-  zaślepką z dyszą za ok 250zł sztuka jak się nie mylę.
za 100zł za sztukę mogę mieć zaślepki bez dyszy.
cena tej części to jakiś koszmar.

ieuei:
Właśnie jestem po zakończonej zabawie w poszukiwanie i naprawę tego elementu, i trochę na ten temat wiem... :-gwizd
Po pierwsze spójrz tutaj: http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,13074.0.html - powinno odpowiedzieć na wszystkie pytania.
Jak będziesz miał jeszcze jakieś to pisz ;)

dulot1970:
Potrzebna mi sama zaślepeczka :-super właśnie wczoraj  znalazłem te na Ebay niestety niemam konta ale może kogoś znajde i mi zamówi.. wielkie Dzieki dla Was z podpowiedż  :-thank

dulot1970:
 :-cry wiecie co koledzy niestety nie działaja mi spryskiwacze do xenonów i te główne tez sprawdzilem bezpieczniki wszystko Ok co to może byc pewnie trzeba sprawdzic pompę pod nadkolem.. czy miał ktoś z Was taki problem a i jeszcze jedno pytanie jeden zbiornik i pompa jest do wszystkiego czy w X-ie sa oddzielnie  :-tylko

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej