Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Co Was najbardziej wkurza w x-typach ?
jag 47:
Witam co może wkurzać chyba to że mogę na swojego jaga patrzeć godzinami z zewnątrz i wewnątrz czego nie mogę powiedzieć o innych autach
muttley:
--- Cytat: Sc3 w Marzec 19, 2014, 22:41:54 pm ---Brak szóstego biegu w wersji 2.0d to główny powód mojej frustracji, jazda autostradą 130km/h i ma około 3000obr/min. spalanie na poziomie ok. 13l na 100km
no strzelić ich w pape za to, to mało :-zly
--- Koniec cytatu ---
Coś chyba masz nie tak... tez mam 2.0d i przy 130/h, 2,5 osoby + pies na pokładzie mam ok. 2500-2700 rpm. 3000 rpm to juz 150km/h. Spalanie ok 7-8l/100km.
morhot:
Co Was najbardziej wkurza w x-typach ?
Że jest ich tak dużo na ulicach ;D
CiGaR:
Nie wkurza mnie to, że ich jest dużo na ulicach, choć szczerze Ci powiem, że więcej widuje XF i starych XJ niż X-type ;)
Kayyko:
- brak wycieraczki na tylnej szybie...jak mocno pada to jest przez nią słaba widoczność, ale ma plus bo się mało brudzi :D
- brak składanej tylnej kanapy,
- mam wersje bez komputera wiec przy okazji pytanie czy da rade "coś przełożyć", żeby był komp?,
- gapiące się małolatki na przystankach,
- gapiące się całe rodziny z wyprzedzanych samochodów,
- krzywe gadki, że to Mondeo zwłaszcza w sklepach z częściami i u mechaników (to jest najbardziej wkurw....ce),
- teksty zazdrośników "a po co Ci taki samochód?", "ja to bym sobie takiego nie kupił", "ile to pali?" - mówią właściciele opla, hyundaia etc.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej