Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Co Was najbardziej wkurza w x-typach ?

<< < (44/64) > >>

huberts1977:
mnie już wkurza ta żółta kontrolka "śnieżka". Pewnie ostrzega mnie że może być ślisko na drodze. Wszystko ok ale w innych autach takie ostrzeżenie wyświetlało mi się przez kilka minut po uruchomieniu auta a nie cały czas. Jutro w dziale "co dziś zrobiłeś przy swoim kocie" będzie nowy post - wyjąłem żarówkę z kontrolki  ;)

enter84:

--- Cytat: huberts1977 w Grudzień 20, 2013, 00:54:06 am ---mnie już wkurza ta żółta kontrolka "śnieżka". Pewnie ostrzega mnie że może być ślisko na drodze. Wszystko ok ale w innych autach takie ostrzeżenie wyświetlało mi się przez kilka minut po uruchomieniu auta a nie cały czas. Jutro w dziale "co dziś zrobiłeś przy swoim kocie" będzie nowy post - wyjąłem żarówkę z kontrolki  ;)

--- Koniec cytatu ---
a ja po zakupie myślałem,że mam płynu za mało albo coś wcisnąłem od "kontroli trakcji"....czyli co jeździć i się nie przejmować?
mnie drażni to,że narzeczona chce mnie do czubków oddać,bo siedziałem do późna i śmiałem się do kota,co jakiś czas mrucząc coś pod nosem...

peter.p26:
Mankamenty w moim X-ie:

* kratki wylotu powietrza w podszybiu
* szyby korba z tyłu i brak klimatronika - ale lusterka składane elektrycznie.

Poza tym nie wiem jak iine modele, ale mój 2.0 D pali jak smok. Zimą po mieście przy normalnej jeździe łyka koło 13 litrów

Pirat:
Dużo za dużo Ci pali  :-A

xp32:

--- Cytat: peter.p26 w Styczeń 16, 2014, 23:59:43 pm ---Mankamenty w moim X-ie:

* kratki wylotu powietrza w podszybiu
* szyby korba z tyłu i brak klimatronika - ale lusterka składane elektrycznie.

Poza tym nie wiem jak iine modele, ale mój 2.0 D pali jak smok. Zimą po mieście przy normalnej jeździe łyka koło 13 litrów

--- Koniec cytatu ---

Zdecydowanie za dużo - ja się mieszczę w 7,5 :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej