Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Co Was najbardziej wkurza w x-typach ?

<< < (41/64) > >>

Bingo:
Akurat co do Rover-a to występowało tam drewno,fornir a w nowszych wersjach plastikowa imitacja .

Lacrii:
Mnie najbardziej wkurza to, ze go nie mam...

Pirat:
Musisz to zmienić  :-za :-tylko

Lacrii:
Staram sie i mam nadzieje, w ciagu 2 tygodni to zmienic. Kusi mnie diesel, nie wiem czy slusznie obawiam sie diesla rocznik 2003-2004. Jak duza jest awaryjnosc tych diesli? W tej chwili mam auto i z dieslem (Punto 2006r.) i na bezynie. Szmocy duze nie potrzebuje, nie kupuje auta dla ostrej jazdy, poprostu mi sie podoba, ksztal i kremowy srodek ;)  :-10points

siwy155:

--- Cytat: bosniak w Maj 26, 2013, 00:01:30 am ---I co chcesz je ulepszyć, poprawić, wziąć udział w współprojektowaniu nowej lepszej wersji  :-thumpdown
Co Ty jakąś lancie do Jaga porównujesz w dodatku kape, tak to są padalce i jest o czym pisać

--- Koniec cytatu ---
Oj kolego byś się zdziwił...ile Jaguar od Lancii mógłby się nauczyć. Jeśli piszesz takie rzeczy to znaczy że obca jest Ci szeroko pojęta wiedza motoryzacyjna.Bez urazy ale na ten przykład na mojej 18 letniej kappie nie znajdziesz ani grama rdzy nawet gdybyś z latarką szukał.Mam pomysł by ją teraz wymienić na x ale w związku  korozyjnymi problemami o połowę młodszego x mam też co raz więcej wątpliwości czy to będzie dobry ruch bo wiele mogę autu wybaczyć ale w walce z korozją zawsze jesteśmy skazani na przegraną.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej