Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Co Was najbardziej wkurza w x-typach ?

<< < (24/64) > >>

pepe_85:
no dobra dwa błędy w jednym wyrazie ha..  ha.. ha...

mam 2,0 TDCI
odkupowałem go od ojca i brałem pod uwagę to że powinien byc tani w eksploatacji ze względu na części z forda

w pełni to rozumiem że jest to mimo wszystko jaguar więc nie ma co narzekac bo i tak nie jest źle
ale w tym wątku wypisujemy co nas wkurza a mnie to wkurzyło więc nie wiem o co takie halo,
przez to że trzeszczy tapicerka też miałem kupic mondeo? Fakt że w mondeo nie trzeszczy, ale jakbym chciał mondeo to już dawno bym nim jeździł.

A co do tych amorów już rozmawiałem z deuterem w olkuszu i jak im tylko wyśle amortyzator to dorobią górną tuleje (dolną mają już w ofercie), dzięki czemu będzie można kupic taniej amortyzator dedykowany do mondeo i wprasowac nowa tuleje dzięki czemu zaoszczędzimy ładnych parę złotych....

Skiciu:
a mnie wkurza, to że wszyscy porównują X`a do Mondeo... sam sprzedaje Fordy i miałem milion okazji, żeby kupić Mondeo w dobrej cenie jaki i stanie ale wolałem X`a.  Za kilka lat, po Mondeo nie będzie śladu, a X-type zawsze będzie się ładnie prezentował...

--- Cytat: benjamin w Lipiec 13, 2012, 10:02:17 am ---Bugatti, Porsche, Bentley, Lamborghini należą do VW  a nikogo jakoś nie dziwi że części nie pasują od Passata...

--- Koniec cytatu ---

Piękne podsumowanie  :-clap

pepe_85:

--- Cytat: benjamin w Lipiec 13, 2012, 10:02:17 am ---Bugatti, Porsche, Bentley, Lamborghini należą do VW  a nikogo jakoś nie dziwi że części nie pasują od Passata...

--- Koniec cytatu ---

to jest złe porównanie bo te samochodzy nie maja płyty podłogowej pasata a x-type ma z mondeo jak i wiele innych części, prędzej trzeba było napisac Seat Skoda i VW jeśli już pisac o koncernie VW....

ja nie jestem przeciwnikiem ani wrogiem jaguara, kupiłem go bo strasznie mi się podobał

ale jetem ciekawy jak wam przyjdzie wymienic wahacz z przodu to czy kupicie np oryginalny z serwisu forda czy z serwisu jaguara na którym i tak bedzie nabity znaczek forda, róznica będzie jedynie w cenie
a może jednak kupicie zamiennik który jest zamiennikiem i tak fordowskim

jest na forum taki wątek w którym jeden z forumowiczy pisze że ma przepłacac po paręset zł za części tylko dla tego że kupił jaguara ? jakby nie było nie kupił XJ tylko X-type, więc woli fordowskie zamienniki

i z myślą o takich ludziach ja kombinuje żeby mogli te części miec taniej np amorki tylne, bo mnie stac dac nawet po 600zł za sztuke ale to że mnie stac to nie znaczy że mam byc rozrzutny

jakby nie patrzec x-type nie jest czystej krwi jaguarem

pablo:
wobec tego ja mam do ciebie pytanie czy Porsche Cayenne to czystej krwi Porsche ? ... a moze AUDI A8 D3 ?

jak myslisz czy osoby ktore maja te auta wiedza ze jezdza tak naprawde vw ? cayenne i a8 maja duuuzo wiecej wspolnego do vw niz x type do mondeo
jedynie x type w dieslu ma silnik forda, bo benzyna juz tylko niektore elementy
zdziwlbys sie w jakich furach sa montowane np silniki francuskie ....

jest globalizacja ... takze w autach i to od dawna

moglbym Cie zasypac przykladami kto od kogo sobie czesci "porzyczył" ale nie ma to sensu ....

BlackV6:
Cayenne i Q7 ma wspólne części z Touareg-iem i pewnie z większością modeli z klasy wyższej

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej