Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Co Was najbardziej wkurza w x-typach ?

<< < (23/64) > >>

Skiciu:

--- Cytat: pepe_85 w Lipiec 12, 2012, 13:54:05 pm ---
dodałbym jeszcze tylne amory - że górne mocowanie maja inne niż mondeo i w tym wypadku inne oznacza że sa drogie :/

--- Koniec cytatu ---

Trzeba było kupić mondeo  :P

pepe_85:
jakby nie  było to jest prawie mondeo - choc prawie robi wielką róznice, mechanik który wymieniał mi zawieszenie  nazwał go jagoford
nie dziw sie  że marudze na to bo wydałem już 2500zł na zawieszenie, wimieniłem wszystkie el gumowe na poliuretany z olkusza, po za tym sfożnie, drążki kierownicze + gałki, łączniki stabilizatorów i teraz jeszcze czekaja tyle amory a to w zakupie samym ponad 700zł, trudno byc z tego powodu zadowolonym

Pirat:
sfożnie  :-hehe

BlackV6:
 :-super

Niestety z tym było trzeba się liczyć przy zakupie takie samochodu :) jeśli ktoś zakłada że będzie tani w utrzymaniu i objedzie na częściach z forda jest w Wielkim błędzie. Jeśli masz benzynę to on ma tyle wspólnego z fordem co mała z człowiekiem :) (cyt. użytkownika JCP)

pozdrawiam

benjamin:
nie rozumiem wypowiedzi co niektórych użytkowników forum... skoro chcecie części kupować do Mondeo to było kupić Mondeo a nie Jaguara, X w benzynie to faktycznie z częściami z Mondeo wspólnego ma nie wiele
Bugatti, Porsche, Bentley, Lamborghini należą do VW  a nikogo jakoś nie dziwi że części nie pasują od Passata...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej