Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Co Was najbardziej wkurza w x-typach ?

<< < (21/64) > >>

Paster03:

--- Cytat: BlackV6 w Kwiecień 08, 2012, 09:02:18 am --- telefon ?? o co kaman wkładasz karte i gadasz słuchawka nie jest ci potrzebna

--- Koniec cytatu ---

Gdzie się wkłada kartę? :D bo ja mam tylko panel telefonu na konsoli centralnej a miejsca na karte nie widziałem

BlackV6:
otwórz podłokietnik  ;D i wsadź kartę do telefonu

Paster03:
A no to tam telefonu nie mam ;/

pawwel:

--- Cytat: Rob_W w Luty 25, 2011, 18:57:52 pm ---
--- Cytat: Sonix w Luty 25, 2011, 14:49:09 pm ---To jakie wersje tego nie miały?
Ja w swojej na szczęście mam.

--- Koniec cytatu ---

Składana kanapa była opcją - ja mam tylko dzieloną bez możliwości złożenia.

--- Koniec cytatu ---

Odkopuję starą wypowiedz - wybaczcie ;)

Właśnie doczytałem, że nie wszystkie jaguary mają składaną kanapę i strasznie mnie to zaskoczyło - brak takiej opcji całkowicie skreśla dla mnie dany egzemplarz... nie wyobrażam sobie samochodu którym nie można wyskoczyć na weekend na narty bez zakładania bagażnika na dach itp.

Rozumiem, że zarówno dla wersji sport jak i executive było to tylko opcją? I co oznacza dzielona kanapa bez możliwości złożenia?

Np. patrząc od bagażnika (zdjęcie zupełnie przypadkowe), to normalna kanapa ze składanym oparciem?

A taka?

Ciężko znaleźć w ogłoszeniach coś ciekawego, jak jeszcze większość odpadnie ze względu na kanapę to marnie widzę swój zakup... ;)

benjamin:
na tych 2 zdjęciach są kanapy składane,  w wielu modelach bmw (sedan) też nie ma składanych kanap

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej