Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy
magik od silników woj. pomorskie
Odir:
Witam
Szukam magika dla mojego kota s-type 4.0 z lpg. wypadanie zaplony na jednym z cylindrow, nierowna praca czasami wyrzuca blad sondy. nie wiem do kogo podjechac w 3 miescie.
Ma ktos jakiegos mechanika od silnikow wiekszych niz 3 cyl z tico ;d
pozdr
Odir:
problem rozwiazany u lewandowskiego w tczewie.
1 cewka byla do wymiany...
taki banal... koszt 170zl za OE....
smiga super;)
qbaty:
Widzę, że Maciek powoli robi się specjalistą od Jagów na Pomorze ;)
kogutki:
jezeli macie kogos, kto sie zna na Jaguarach i jest godny polecenia, to dla innych bylby bardziej pomocny podac
konkretnych namiarow, i nie tylko "lewandowski w tczewie".
do wymiany cewek jednak nie trzeba mechanika specjalizowany na Jaguara.
qbaty:
--- Cytat: qbaty w Marzec 05, 2011, 11:34:07 am ---Widzę, że Maciek powoli robi się specjalistą od Jagów na Pomorze ;)
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: kogutki w Marzec 06, 2011, 14:04:47 pm ---do wymiany cewek jednak nie trzeba mechanika specjalizowany na Jaguara.
--- Koniec cytatu ---
Pewnie, że nie trzeba. I do wielu innych napraw nie trzeba. Rzecz w tym, że wielu "zwykłych" mechaników traktuje Jaguary jak statki kosmiczne i nie chce nic przy nich robić.
A wspomniany Maciek Lewandowski (Pitstop Serwis, dawny Lema-Trans, Tczew, Przemysłowa 1) podchodzi do tematu bardzo rozsądnie i podejmuje się większości napraw, nie mnożąc przy okazji ceny "razy 2 lub 3". Dlatego żartobliwie napisałem, że robi się specjalistą od Jagów na Pomorze, bo po prostu widuje się u niego warsztacie nie tylko golfy i tico ;), ale także Jagi (inne niż mój) :-super
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej