Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2011
Otwarcie Sezonu JaguarClubPoland 2011 Barlinek 16-17.04
wicina102:
ponieważ jeżeli ktoś ma 160 km do Barlinka to dobrze
jak do Warszawy ma 500 km to już gorzej
ale chęć spotkania nie ma dla mnie różnicy czy to Warszawa czy Barlinek oby się tylko zlot odbył :-za
Mar_W:
Ja też jestem z Warszawy.
Zawsze będzie tak, że dla jednych będzie bliżej, a dla innych dalej.. tak to już jest.. właśnie po to mamy samochody, i to super klasy.... :-A żeby dojechać.. :-)
Jeżeli ktoś chce przyjechać i się spotkać, to tak będzie - przykład pokazuje nam Tygrys3, który był gotowy przyjechać z Anglii... :-super
To, że zlot został odwołany, to prawda. Przyczyny są organizacyjne. Ale jeżeli chodzi o kwestię noclegów - to się dziwię, że miałeś wrażenie braku koordynacji.. Jako organizatorzy nie widzieliśmy problemu z pokojami w Hotelu Barlinek - skoro byliśmy cały czas w kontakcie z Dyrektorem Hotelu i widzieliśmy od razy ile osób zrobiło przelew, czyli automatycznie zarezerwowało sobie pokój.
Zgodzę się tylko z tym, że informacja o przelewach (i rezerwacji) została podana późno...
Ale jeżeli chodzi o tak małe zainteresowanie --> to tego się nie spodziewaliśmy...
Ze wstępnych 17 samochodów.. zostało 7... nie rozumiemy dlaczego...
I nie ma sensu tu pisać o tym, ze były również kolejne powody (także organizacyjne), które spowodowały odwołanie decyzji. Ale były....
Najważniejsze, że są jeszcze na tym forum ludzie, którzy mają wolę, aby się spotkać.. w mniejszym gronie, ale jednak. :-za
Super!
robertth:
Witam,
Środki z Hotelu wróciły na konto, wszystko ok :-super
Dzieki Ryszard, że masz na to oko ;)
Pozdrawiam
TYGRYS3:
u mnie równiez wszystko gra z finansami :-V
ryszard:
Ja winienem chwalić się na końcu ale też już mam zwrot
Świadczy to o tym jak poważny jest właściciel hotelu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej