Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2011
Otwarcie Sezonu JaguarClubPoland 2011 Barlinek 16-17.04
ryszard:
Koleżanki i koledzy !!!!
Jest mi bardzo przykro ale zlot w Barlinku nie odbędzie się.
Proszę o wstrzymanie rezerwacji i przekazywania pieniążków
Już dzwonię do właściciela hotelu żeby tym co wpłacili odesłał na z powrotem na Wasze konto
Rano było to 6 załóg ale to nie jedyna przyczyna.
Chcę wszystkich przeprosić za zawód związany ze zlotem a także za to że zgodziłem się
tu na miejscu w Barlinku podopinać wszystkie sprawy.
Decyzję podjąłem po konsultacjach z członkami forum ale bez uzgodnień z Markusem/Kogutki/
Mam wrażenie że brak możliwości skontaktowania się z Kogutki nie jest przypadkowy.
Jeszcze raz przepraszam
Walczak Ryszard
tel/95 765 4543
kom.695 818 885
rywal@rybaki.com.pl
post poprawiony na prośbę ryszarda
TYGRYS3:
no to pieknie ,ciekawy jestem kto teraz zwróci koszta które juz poniosłem w związku ze zlotem tj ,bilet na prom
wymiana waluty itp , i oczywiście co z przelewami w jaki sposób i kiedy będą zwracane
Mar_W:
Bardzo mi również przykro dla tych, którzy wyrazili swoje chęci i naprawdę chcieli się spotkać w Barlinku.
Niestety - 7 samochodów, czyli około 14 osób - to za mało...
Zarezerwowany był Hotel na 25 pokoi i jeszcze jeden dodatkowy...
..ale naprawdę 6 autek to zbyt małe zainteresowanie...
Pieniążki będą zwracane przez Hotel Barlinek w tym tygodniu. Akcję koordynuje Ryszard.
Ja odwołuję inne rezerwacje.
Jest mi bardzo przykro, ale wyrażam głęboką chęć, że się jeszcze spotkamy...
Patryk:
Przecież nie trzeba było od razu całego hotelu rezerwować. Wystarczyło załóżmy na jakieś 2 tyg przed imprezą listę zamknąć i byłoby wiadomo ile ludzi jest chętnych, ile pokoi zarezerwować, itd., itp. Np u nas (fakt że przy org wesel, ale..) ludzie mają czas żeby na 10 dni przed imprezą przyjść i dograć szczegóły (hotel i rest). Generalnie szkoda że się impreza nie odbędzie, chętnie by się zdj pooglądało. Pozdrówki
Mar_W:
Tak, i tak też zostało ustalone z Hotelem. Płacilibyśmy tylko za faktycznie wykorzystane pokoje, ale zauważ, ze w programie było również przywitanie przez Burmistrza i atrakcje na rynku.. czyli zespoły, które by specjalnie dla nas tańczyły i śpiewały...
Ale to by komicznie wyglądało przy 7 samochodach.. no może 10 maksymalnie...
Poza tym, zarezerwowaliśmy całą sale na sobotni wieczór, i DJa... ale bankiet dla 10-14 osób...?
To była naprawdę trudna decyzja...
Dlatego, pomimo tego, że cały zlot został już dopięty na ostatni guzik, postanowiliśmy go odwołać.
Rozważyliśmy różne scenariusze i uznaliśmy finalnie, że to będzie najlepsza z możliwych decyzji.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej