Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
spoty spotkania we wroclawiu
pablo21:
:-super
maksiu:
jeżeli będę wtedy we Wrocławiu i akurat mi nic nie wyskoczy to jak najbardziej jestem za :-super
wrojag:
--- Cytat: maksiu w Kwiecień 28, 2012, 01:27:03 am ---jeżeli będę wtedy we Wrocławiu i akurat mi nic nie wyskoczy to jak najbardziej jestem za :-super
--- Koniec cytatu ---
A co to znaczy jeżeli .... :-wstyd jeszcze się z nami nie spotkałeś a już szukasz usprawiedliwenia nieobecności :-thumpdown
Jeżeli nie bedziesz to nie spotkasz innych jagomaniaków :-A nie pojeżdzisz moim XF nie pokopiesz w oponę pięknego XJ Pablo :-K(jest ładniejszy niż w momencie kiedy wyjeżdzał z fabryki) i stracisz jeszcze dużo dużo innych rzeczy które ani Tobie ani nam nawet się nie śniły
ostryxj:
Ja to mam szczeście do terminów :-thumpdown
12-13 maja mam ... niby jechać na targi... ale jeszcze nie potwierdziłem uczestnictwa i właśnie zaczynam się zastanawiać czy sobie nie odpuścić i wreszcie poznać Kotomaniaków osobiście :-V
2-3 dni i sprawa sie wyjaśni
wrojag:
--- Cytat: ostryxj w Kwiecień 30, 2012, 09:52:07 am ---Ja to mam szczeście do terminów :-thumpdown
12-13 maja mam ... niby jechać na targi... ale jeszcze nie potwierdziłem uczestnictwa i właśnie zaczynam się zastanawiać czy sobie nie odpuścić i wreszcie poznać Kotomaniaków osobiście :-V
2-3 dni i sprawa sie wyjaśni
--- Koniec cytatu ---
To tylko kwestia organizacji :-super 12 oglądasz wrocławskie koty a 13 jedziesz zarobić na kolejnego i sprawa załatwiona :-hehe :-hehe :-hehe :-hehe
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej