Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

spoty spotkania we wroclawiu

<< < (14/107) > >>

wrojag:
 :-kogutki Ale my się chcemy spotkać w ładnej okolicy blisko dobrej drogi i oglądać Jaguary a nie BMW co by sugerowały dresy i klapki :-hehe :-hehe :-hehe

wrojag:

--- Cytat: pablo21 w Kwiecień 27, 2012, 11:11:43 am ---Co do miejsca, to jestem za! ;D ;D  ;D Ode mnie będą 2 koty + 2 koty i już jest całkiem fajnie! Zaproponujcie jeszcze godzinę spotkania! :-clap

--- Koniec cytatu ---
czyżby kolejny kot???
Co do godziny to albo poranna kawa tak około 11   albo grill po 16.

Sarin:

--- Cytat: wrojag w Kwiecień 27, 2012, 13:58:31 pm --- :-kogutkiAle my się chcemy spotkać w ładnej okolicy blisko dobrej drogi i oglądać Jaguary a nie BMW co by sugerowały dresy i klapki :-hehe :-hehe :-hehe

--- Koniec cytatu ---

:-gwizd   dobrej drogi to u nas łatwo nie znajdziemy - wszystko to imitacje  :-zly . Ale fakt jak już nie ma dziur i asfalt świeży to można się cieszyć. Gościom na euro przy granicy postawimy znak grodowy zwężenie 500 km i nawet się nie połapią  :-yipee.  A do BEEmek to tylko stylowe dresiki z paseczkami pewnie buciki Nicke - koniecznie białe.
No ale co marka to inne kanony mody ;)

Ja do jaga wsiadam w tym co mam na sobie - choć czasem z uzasadnionymi kompleksami  - cóż  nie zawsze chce mi się prasować koszulę  :'(

pablo21:
Panowie, miejsce jest mi obojętne! Podczas ostatniego spotkania, wszyscy byli na tyle mili i uprzejmi, że każdy sobie pojeździł czym chciał, porównał itd. Kto będzie chciał to tak też może zrobić. Co do drugiego kota to sprostuję, że chodziło o to że będę ja swoim i kolega swoim więc dwa  ;D . Kto się pojawi, ten na pewno nie będzie żałował, bo dla uczestników mam pewną niespodziankę, wartą uwagi  ;D ;D ;D . Ponieważ jest jeszcze trochę czasu, to dajcie znać jakimś kociarzom, bo fajnie byłoby zobaczyć jak najwięcej maszyn.  :-V

wrojag:
ostatnio był z nami e-gregor i właściciel S-typa  masz z nimi kontakt ?
Może by tak powiadomić innych forumowiczów którzy interesowali się poprzednim spotkaniem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej