Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
spoty spotkania we wroclawiu
Skorpion7777:
Lista Uczestników Spotkania Sekcji Dolnośląskiej (alfabetycznie):
Czas: 18 kwietnia 2015 r., godzina ....
Miejsce: ............................................
Artepoint,
Bernilas,
Grzechch,
Maciejcat,
Sopel,
Wrojag,
Kto jest Organizatorem? Wrojag, czy Grzechch? Ktoś musi podać czas i miejsce.
Robi się ciekawie.
Kto jeszcze?
Maciejcat:
--- Cytat: Skorpion7777 w Marzec 27, 2015, 00:21:51 am ---Lista Uczestników Spotkania Sekcji Dolnośląskiej (alfabetycznie):
Czas: 18 kwietnia 2015 r., godzina ....
Miejsce: ............................................
Artepoint,
Bernilas,
Grzechch,
Maciejcat, ja na 60% mam cos we wrocku do zalatwienia
Sopel,
Wrojag,
Kto jest Organizatorem? Wrojag, czy Grzechch? Ktoś musi podać czas i miejsce.
Robi się ciekawie.
Kto jeszcze?
--- Koniec cytatu ---
pozdrawiam
grzechch:
Wrojag. Ja tylko podsunąłem pomysł przejazdu przez Wrocław
wrojag:
--- Cytat: grzechch w Marzec 27, 2015, 08:13:23 am ---Wrojag. Ja tylko podsunąłem pomysł przejazdu przez Wrocław
--- Koniec cytatu ---
Jak zwykle organizatorów będzie kilku przede wszystkim timo, a ja będę "strażnikiem tradycji", ale o tym w poniedziałek.
Pomysł zorganizowanego przejazdu kawalkadą przez Wrocław jest bardzo fajny ale niestety formalnie jeszcze niemożliwy.
Pomimo dużej przychylności ze strony Policji trzeba to zgłosić występując jako istniejąca i zarejestrowana organizacja/stowarzyszenie no i na razie na tym koniec tematu >:(.
Ale oczywiście nikt nam nie zabroni przypadkiem w tym samym czasie jechać w takim samym kierunku ... :-hehe
Do listy uczestników spokojnie można dodać jeszcze 2 uczestników: timo (wspólorganizator) i pablo21 (obecność koniecznie obowiązkowa)+ znajomi
grzechch:
Oczywiście, że będzie to przypadek. Wszyscy jadą z Karpacza w tym samym kierunku :-V
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej