Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
spoty spotkania we wroclawiu
Maciejcat:
szkoda ze nie wiedziałem z Poznania do Wrocławia żabi skok wpadłbym
Jaguar Parts:
Trochę dziwne i niezrozumiałe dla mnie. Po co dawać zdjęcia i mówić w ogóle o spotkaniu, które się odbyło, nie zamieszczając wcześniej informacji o takim spotkaniu.
Jeśli wiedział kto miał wiedzieć to w takim razie zdjęciami także wymieńcie się na maila.
Macie swoją, zamkniętą jak widać, grupę. Szkoda, bo jak był temat rzucony na forum o spotkaniu w Topaczu to i ja się pojawiłem i kilku innych klubowiczów z odległych rejonów a spotkanie było na prawdę udane i organizacja dobra.
wrojag:
Eeee jaka zamknięta grupa.
Ze względu na to ze jestem tu persona non grata i do tego trochę zaniemogłem na szybko telefonicznie ustawiliśmy spotkanie żeby "zachować ciągłość".
Też żałuję, że nie spotkaliśmy się w tak szerokim gronie jak w ubiegłych latach, ale myślę, że jak wszystko się właściwie poukłada jeszcze nieraz wspólnie pokopiemy w koła naszych kotów.
Dzikus:
Piotr jak chciałeś pokazać, że po za klubem też można działać, to ci się to elegancko udało, tylko po co to info? Nikt nie wiedział. :-thumpdown. Jag Parts ma rację. ??????
pablo21:
Spotkaliśmy się dość spontanicznie. Wszystko to trwało nieco ponad godzinę. Nikt tu nie działa przeciwko klubowi. Większość użytkowników jaka się pojawiła nie należy do klubu, może nie zniechęcajmy ich swoimi postami do nie wstępowania do niego?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej