Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
spoty spotkania we wroclawiu
kamil8318:
Może weekend majowy ;D
e_gregor:
Ja to nie wiem jeszcze czy będę we Wrocku. Poza tym cały czas czekam na zawieszenie na tył. Hamulce też coś pozostawiają do życzenia. Działają bardzo dziwnie. Z dużym opóźnieniem. Wciskam awaryjnie pedał w podłogę i trzymam, auto tylko zwalnia, ale mizernie. Po chwili koła się blokują i piszczą. Nie wiem też czy jeden z przednich amorków nie padł więc dojdzie jeszcze zawias z przodu... Niezłą padlinę się okazuje że kupiłem. Skórki odświeżyłem i jest miło. Alusy w drodze - będzie trzeba kupić jakieś oponki. No i jeszcze dochodzi wymiana płynów - na razie tylko hamulcowy mam świeży. Kupę pracy przy moim aucie. Ale będzie jeszcze kiedyś nadawał się do prezentacji w takim gronie :)
wrojag:
Bardzo chętnie piszę się na następne spotkanie tylko gdzie i kiedy?
e-gregor nie załamuj się auto jest super tylko wymaga trochę pracy.
Do teraz nie mogę zapomnieć widoku potężnego silnika z Twojego kota, ktoś go musi wyczesać i będzie super.
e_gregor:
Jutro powinienem mieć nowe zabawki, więc w najbliższych wolnych chwilach będzie akcja "konwersja" :)
Co do weekendu majowego to przypuszczam, że każdy jakieś swoje plany już ma. Ja na pewno 2 maja mam zajęty.
PS. Ten ziom na czarnej Yamaszce Virago z frędzlami na kierownicy, który przed świętami koło Korony krzyczał "cześć" to byłem ja :D
wrojag:
Sorry nie poznałem :-gwizd
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej