Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

spoty spotkania we wroclawiu

<< < (21/107) > >>

wrojag:

--- Cytat: GrzesiekWroc w Maj 04, 2012, 17:45:15 pm ---Witam
Ja się wstępnie deklaruję, że podjadę świeżo kupionym Daimlerem pod warunkiem , że zdążę zarejestrować. Chętnie poznam kolegów i oddam jaga pod oględziny bo na razie mu do ideału trochę brakuje  :-V

--- Koniec cytatu ---

Było by miło, postaraj się  :-K :-K

GrzesiekWroc:
Jutro dam kwitek do tłumacza więc do piątku powinien już mieć tablice, jak się nie uda, a będziecie mieli ochotę to mój jag stoi jakieś 2 km od pałacyku w Pawłowicach więc można podjechać i zobaczyć co tam go boli :)

wrojag:
No to trzymamy kciuki żeby się udało, :-K :-K
Myślę że spotkanie nie jest po to żeby wytykać wady spowodowane urzytkowaniem i upływem czasu tylko po to żeby się zachwycac pięknem klasycznych kształtów  :-A :-A

Sarin:
Ale plama !

Coś mi w głowie się poprzestawiało i ubzdurałem sobie, że jutro się widzimy....  :-hehe :-hehe . Przez te wolne dni kalendarz mi się zupełnie przestawił i dla mnie 12 jest jurto.

Co gorsza autko na jutro wymyłam i ogólnie posprzątałem.
Ale porażka  :-boks :-boks :-boks....  Chyba, że ktoś chętny  na jutro  :-chyt  :-za

wrojag:
 ;D ;D ;D  ale za tydzień 12 mam nadzieję że zaszczycisz nas swoją obecnością. :-K :-K :-K

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej