Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Krótkie pytanko o parktronik.
Godan:
Ja tej zimy w pewnym momencie miałem ciągły sygnał przy włączeniu wstecznego. Naprawiłem go polskim sprawdzonym sposobem- kilka kopów w tyłek, lód gdzieś tam od spodu sie wykruszył i zaczął sie włączać tylko tam i wtedy gdzie ja chcę a nie on! To ja tu rządzę, nie ma że boli.
luko_j:
--- Cytat: Godan w Styczeń 29, 2011, 14:00:11 pm ---Ja tej zimy w pewnym momencie miałem ciągły sygnał przy włączeniu wstecznego. Naprawiłem go polskim sprawdzonym sposobem- kilka kopów w tyłek, lód gdzieś tam od spodu sie wykruszył i zaczął sie włączać tylko tam i wtedy gdzie ja chcę a nie on! To ja tu rządzę, nie ma że boli.
--- Koniec cytatu ---
:-R :-K
tez tak swojego naprawialem jak sie zawalil sniegiem i mrozem ;]..
kogutki:
--- Cytat: ieuei w Styczeń 29, 2011, 04:14:11 am ---No to diagnoza już jest:) A co do demontażu i montażu, to te trzy kabelki trzeba będzie przylutować, czy się je jakoś wpina?
--- Koniec cytatu ---
tam jest kostka, po prostu wyjmujesz i laczysz do nowego czujnika, nie trzeba nic przylutowac. a trop z zamarzeniem
o ktory mowia koledzy tez jest dobre. nie znam koszt w aso, najlepiej tam zadzwon i zapytaj.
ieuei:
Dzięki, podziałam i dam znać o efektach.:)
Artur G.:
--- Cytat: Artur G. w Styczeń 29, 2011, 13:11:16 pm ---Ale przy cofaniu odnoszę wrażenie że coś go trzyma jakby hamulec ręczny.
--- Koniec cytatu ---
jest dobrze, chyba byłem przewrażliwiony
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej