Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Kilka pytan przed zakupem X-Typa
muttley:
zgadza sie... 700 stów w JLR na waszyngtona w wawie. Ale podobny można zrobić w Fordzie za 300zl
kogutki:
baza istnieje jak najbardziej. jednak w aso cenia sobie prywatnosci i nie podadza obcemu zadnych informacji.
wsumie slusznie. jak kupisz za granice (jezeli piszesz o obcokrajowcow to uzywaj forma oficjalna, nie
tolerujemy tu "szwab, angol i zabojad") to bedzie latwiej zapytac, najlepiej mailem w aso albo
warsztacie gdzie bylo serwisowny o przebiegu, stan i ewentualnych uwag. zapisz nazwe warsztatu z
ksiazke i napisz do warsztatu, robilismy to juz kilkakrotnie i na ogol odpisuja.
magic:
Jak kiedyś dzwoniłem do ASO w Anglii to mi powiedzieli wszystko co chciałem, ale mój Jag stamtąd pochodzi.
Sonix:
Pod warunkiem ze kupujący wcześniej, znaczy przed kupnem poda mi VIN.. Wiadomo, by byl jeszcze czas na napisanie maila i czas na odpowiedz z 2 strony.
Bo po kupnie to bez senesu :) chyba ze sie z nim sądzić o przekrecenie licznika. Tylko ze to juz nie takie proste..
robertth:
http://radom.gazeta.pl/radom/1,35219,8947793,Przekrecili_licznik_w_samochodzie__Sad_za_oszustwo.html
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej