Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Nowi Forumowicze i Jaguary

Z Audi TT do X-Type :) Witam ;)

<< < (3/6) > >>

Choina:

--- Cytat: Sonix w Styczeń 25, 2011, 18:34:03 pm ---... jak widze Jaguara bez skóry to smiech na sali.. samochod tej marki zeby nie mial skory.. nie do zaakceptowania.

--- Koniec cytatu ---
To to jeszcze nic. Korby w tylnych drzwiach to jest dopiero ubaw.
Przejedź się najpierw tą (jak to nazwałeś) limuzyną i napisz na forum co znalazłeś w tym aucie z limuzyny. Chętnie przeczytam.

Tajfunek:
Witaj Sonix  :-V

--- Cytat: Choina w Styczeń 25, 2011, 19:33:38 pm ---
--- Cytat: Sonix w Styczeń 25, 2011, 18:34:03 pm ---... jak widze Jaguara bez skóry to smiech na sali.. samochod tej marki zeby nie mial skory.. nie do zaakceptowania.

--- Koniec cytatu ---
To to jeszcze nic. Korby w tylnych drzwiach to jest dopiero ubaw.
Przejedź się najpierw tą (jak to nazwałeś) limuzyną i napisz na forum co znalazłeś w tym aucie z limuzyny. Chętnie przeczytam.

--- Koniec cytatu ---

Sprzeciw, Wysoki sądzie!  :-zly  Mam X-Type i mogę stwierdzić ze to piękna (mała) limuzyna  ;D

Konradop:
Witaj !!!
I szybkiej przesiadki do Jaga :D

ps. Choina ... ojjj ojjj ....  :-chyt
zreszta przy TT , X-Typ to JEST limuzyna !

Sonix:
Porównując ilość miejsca w TT do ilosci miejsca w x-type to dla mnie jest limuzyna :)

Szkoda ze nie ma takich mozliwosci diagnistyki komputerowej co samochodach koncernu VW. W których mozna zbadać i zaprogramować wszystko.
Z tego co wyczytalem by nie placic 2000zl za kabel moge jedynie kupic ELM 327 i ogranicza sie do to sczytania bledow z silnika.. czy moze sie myle?
Mam kabel HEX+CAN OBD II czyli serwisowy VW z mozliwoscia podpiecia i zdiagnozowania kazdego rocznika, ale co z tego jak do jaga nie bedzie :(

Mam sporo pytan.. nie wiem czy pytac tutaj czy zalozyc nowy watek..

szczypior:
Witaj
Pisz nowy wątek w dziale x-type

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej