Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Sekcja Górny Śląsk
RyanDriver:
Dzieki Panie i Panowie za miłe popołudnie :-thank Więcej zdjęć jak MicGin dojedzie do domu :) Frekwencja dopisała 12 kotów dojechało.
niewaskieauto:
Dziękuję za spotkanie było miło was zobaczyć i poznać nowe osoby ja już dojechałem do Łodzi zabierając po drodze rodzinę z Radomska
WarLord1986:
Też dziękuję za spotkanie, bardzo miło spędzony czas :) Oby na następne udało się przyjechać Jagiem ;)
MicGin:
W ostatniej chwili udało mi się wyskrobać wolną chwile i niezapowiedziany wjechałem na spotkanie. Co prawda miejsce spotkania w Tarnowskich Górach okazało się zarezerwowane dla komunistów, ale cóż to za problem dla nas. Niecałe 5 minut i miejsce znalazło się w Piekarach Śląskich w Rezydencji Luxury Hotel. Świetne jedzenie, a jeszcze lepsze towarzystwo. Dziękuję wszystkim nowo poznanym osobom, tym dawno nie widzianym i wszystkim innym za wyśmienitą atmosferę. Nawet udało się pokopać po oponkach. A oto krótkie foto story:
https://goo.gl/photos/N4SUGoppvsAwCeKs5
marian _xjs:
Super było fajna atmosfera fajni ludzie super spędziłem czas dzienki no i te foto rewelka na pewno się jeszcze spotkamy :-tylko :-tylko
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej