Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Sekcja Górny Śląsk

<< < (19/197) > >>

szpulek:
Na dzisiejsze spotkanie to i tak pewnie nie zdazysz, ale witamy Cie w naszym gronie..

Co do spotkania:

Czekam na potwierdzenia do godziny 15.00. Jezeli nikt nie potwierdzi to spotkam sie z tomda w innym terminie (o czym tutaj rowniez napisze). Szanujmy sie i swoj czas, dlatego tez prosze Was o informacje czy bedziecie czy nie..
Jezeli ktos chce to podam moj nr tel, piszcie PW..

pzdr

Jagman73:
Witam

Zgodnie z umową zgłaszam swoją 100% obecność. Postaram się być na czas ale gdybym utknął w piątkowych korkach to wybaczcie mi małe spóźnienie.

Jagman73:
Szpulek nie stawiaj "zgreda" na przegranej pozycji. Z Balic do Chudowa "prawie" rzut kamieniem ;)
A poza tym 95% drogi to nasza piękna autostrada więc jak się chłopak spręży to spokojnie się na 18 wyrobi ;)

szpulek:
zgredmaly, reflektujesz na dzisiejsze spotkanie?

tomda mi napisal, ze z uwagi na male zainteresowanie zmienia plany na dzis i jest za przesunieciem terminu (nie bedzie go dzisiaj)..

Jagman73, jezeli nikt sie nie zglosi to pojedziemy na spacer kotami gdzies miedzy Dabrowa a Gliwicami, co Ty na to? poslalem Ci PW..

pzdr

zgredmaly:
Jak najbardziej reflektuje, i myślę że się nie spóźnię bo o 15 jestem umówiony w Częstochowie.
Na pewno przyjadę. 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej