Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Sekcja Górny Śląsk

<< < (161/197) > >>

jagdds:
Ja ze swojej strony mógłbym zaproponować spotkanie w centrum Polski (jestem z Bełchatowa, woj. łódzkie). Rozmawiałem kiedyś wstępnie z w-ce prezydentem miasta, by zrobić zlot bardziej oficjalny i on powiedział, że były już w Bełchatowie zloty innych marek np. Mustangów i że może pomóc. Jeżeli będzie odzew z Waszej strony to mogę zgłębić temat i doprowadzimy wspólnie do takiego spotkania. Część oficjalna w Bełchatowie (pewnie mógłbym zarezerwować duży parking w centrum miasta) a nieoficjalna w okolicach zacisznych. Pozdrawiam jagdds, Sławek   :-tylko

Alex666:
Zapraszamy na spotkanie Sekcji Śląsk 30 marca w Katowicach. Spotkanie jednodniowe, wyjazdowe. Szczegóły w wątku http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,20468.0.html.

haszczyc:
Witam szukam kogoś ze Śląska kto posiada Jaguara S-type 2.7, jestem dość mocno zainteresowany zakupem  i powoli zaczynam się rozglądać, Jaguara już miałem kupić 3 lata temu ale zakupiłem Rovera R75 to taka w sumie kopia Jaguara, ale przyszedł moment że postanowiłem spełnić swoje marzenia i zakupić tym razem S-type 2.7 o którym od dawna marzyłem, i mam do prośbę do posiadaczy S-type 2.7 na Śląsku czy była by możliwość zapoznania się z tym samochodem? w sensie chciałbym ogólnie na własne oczy zobaczyć ten samochód tak od środka i porozmawiać na miejscu o tym samochodzie itp jeśli ktoś jest z okolic Katowic to byłbym bardzo wdzięczny za spotkanie się i zaznajomienie się z tym pięknym samochodem

Tomasz.xkr:
Wpadnij na zlot Jaguar Club Poland  do Tresnej w najbliższym tygodniu.Zobaczysz przynajmniej kilka eSek i porozmawiasz z ich nawiedzonymi właścicielami.Następna taka okazja dopiero w przyszłym roku.Szczegóły znajdziesz w wątku Zloty i imprezy JCP.Zapraszamy.

haszczyc:
dziękuje postaram się wpaść choć będę w Zakopanym :) ale może się uda

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej