Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Sekcja Górny Śląsk

<< < (15/197) > >>

walec:
ja chętnie sie stawię z tym że mój kot jest u CAR SERVICE'A w Rybniku i nie zostanie zrobiony do Piątku więc musiałbym czymś innym przyjechać ::)  Szpulek a Ty jak z terminem bryki? Nie chcę zamieszania robić ale może postanowimy jakiś bardziej odległy termin wtedy niezdecydowani będa mieli więcej czasu...
Chudów chyba jest dobrym miejscem (wiem z opowiadań,nigdy tam nie byłem)\
3 stawy odradzam chociaż mam tam jakieś 1,5 kilometra. Tutaj bywają straszne tłumy a sceneria raczej rowerowo spacerowa niż na zlot.

P.S Ja też jestem za szybkim spotkaniem zapoznawczym

szpulek:
Tak jak napisalem wyzej, pogadam z gosciem od konserwacji, a tak to auto mam na chodzie :) pare rzeczy jeszcze nie dziala i nie dokonca sa zlozone, ale jezdzic jezdzi i juz nim 50km zrobilem :) Ten serwis w Rybniku jest godny polecenia? pzdr

walec:
CAR SERVICE to jest nick naszego forumowicza Bogdana który prowadzi CAR SERVICE :P  a samochód oddałem dopiero w Piątek bo miałem pare pierdołek do zrobienia.

szpulek:
Nie znalem, stad to pytanie. Nie wyrobia sie do piatku? pzdr

Pavel:
Postaram się podjechać, prędzej muszę z roboty wrócić, na spotkanie z promotorem jechać, teoretycznie powinienem zdążyć.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej