Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Sekcja Górny Śląsk

<< < (125/197) > >>

Nohall:
Zapraszamy 13 maja o godzinie 17:00 do restauracji Odlot ul. Lotnisko 1 w Katowicach.

Przyjade z Żoną  

BlackV6
Tomda
Alex666
Szpulek
Walec
capsell1?
Patryk?
Carserwis?
marecki68h
Nohall

capsell1:
szpulek jak pojedziesz to z przyjemnością pojadę za tobą  ;D , może jak będziemy bardziej konkretni to reszta się dołączy, na 99% będę w weekend na śląsku, ostatecznie potwierdzę jutro jak pisałem wcześniej.   jedżmy-proponuję, zrobimy niespodzianke :-K

Artek123:
Witam kolegów
Na 90% będę w Niedziele na Śląsku (ogólnie jestem ze Świętokrzyskiego) więc chętnie bym się spotkał. Ale to tak jak napisałem swoją obecność potwierdzam na 90%

Pozdrawiam

Zapraszamy 13 maja o godzinie 17:00 do restauracji Odlot ul. Lotnisko 1 w Katowicach.

BlackV6
Tomda
Alex666
Szpulek
Walec
capsell1?
Patryk?
Carserwis?
marecki68h
Nohall
Artek123?

:-tylko

szpulek:

--- Cytat: capsell1 w Maj 09, 2012, 21:11:11 pm ---szpulek jak pojedziesz to z przyjemnością pojadę za tobą  ;D , może jak będziemy bardziej konkretni to reszta się dołączy, na 99% będę w weekend na śląsku, ostatecznie potwierdzę jutro jak pisałem wcześniej.   jedżmy-proponuję, zrobimy niespodzianke :-K

--- Koniec cytatu ---

hej, poslalem Ci PW z numerem tel, czy ktos jeszcze jechalby do Wrocka? pzdr

Sarin:
Oczywiście zapraszamy do Wrocławia.

Szczegóły w na forum.  :-A :-A :-A
Pogoda podobno zamówiona, miejsce adekwatne do naszych samochodów, przyjemność obcowania z pięknymi autkami - gwarantowana. :-kogutki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej