Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Sekcja Górny Śląsk

<< < (121/197) > >>

walec:
wyglada na to ze i ja sie pojawie :-tylko

nie ma mnie do soboty wlacznie wiec osobiscie nie bardzo mam jak, ale jakby ktoś przygotowal  propozycje jakiegos calodniowego SPOTu (wykorzystujac koncepcję zabytkow techniki albo jakąś inną) to latwiej byloby nam rozmawiać.

moglby ktos tez z laptopem wpasc zebysmy mogli na zywo zobaczyc co jest warte zwiedzenia

szpulek:
BlackV6
Tomda
Alex666
Szpulek
Walec

szpulek:
A tak btw, nie wiem czy czytacie sasiedni watek, koledzy i kolezanki z Wroclawia i okolic spotykaja sie dzien wczesniej niz my, na razie glosno mysle, ale czy ktos jechalby, zeby sie z nimi zobaczyc? Ja nie wiem czy mi sie uda, ale czemu by nie, przeciez to tylko kawalek A4 ;) Nie trzeba gonic stada kotow, wystarczy sie dogadac i pojechac jednym :)

:-za

A spotykaja sie w sobotę 12 maja o godzinie 11.00 w Pawlowicach Pałac Uniwersytetu Przyrodniczego.
http://www.restauracja-dabrowa.pl/

:-tylko

Alex666:
Cześć,
ja osobiście w sobotę, 12.05 raczej nie dam rady, ale jeśli zrobicie jakąś delegację z Górnego Śląska do kolegów z Dolnego to byłoby fajnie. 1 auto, 3-4 osoby i koszty paliwa będą niskie.

jeśli chodzi o nasze spotkanie, 13.05 to widzę to jakoś w czarnych barwach, bo mało ludzi się deklaruje. ja planuję przynieść jakieś materiały n/t tych miejsc i mogę nawet mieć laptopa z netem ale jak będzie 5 osób to nie wiem czy ma sens coś uzgadniać.....

Alex666:
Koledzy!
W związku z małą aktywnością w tym wątku oraz okresem 'komunistycznym'  >:D proponuję przełożyć spotkanie o 2 tygodnie, tj. na 27 maja na godz. 17.00.
Miejsce i forma pozostałyby bez zmian, tj. knajpa Odlot Katowice, forma spotkania przy kawie i omówienie/przegłosowanie planów na lato.
Kto jest za niech podniesie rękę i naciśnie przycisk  :-super

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej