Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Sekcja Górny Śląsk

<< < (10/197) > >>

Pieterek:
Ja jestem za szybkim spotem, co do miejsca to trzeba wyznaczyć kogoś kto zadecyduje i się podpożądkować.
Jako pierwszego kandydata do rady "rejsu" proponuję pana, który rozpoczął ten wątek.
Jest też inna metoda: można rozpisać propozycje i zagłosować, są dwie metody głosowania
1. za pomacą kulek (białe za, albo odwrotnie)
2. przez podniesienie ręki
Tylko jaką metodą wybierzemy matodę głosowania ??????

szpulek:
Nie no, taki "pan" ze mnie, ze hoho...

Jestem jak najbardziej za szybkim spotem, ale temat weekendu majowego wg mnie odpada bo juz pewnie ludize maja terminy poustawiane.. Ogolnie to jestem za jakas sobota/niedziela..

pzdr

tomda:
Jeżeli szybkie spotkanie to nawet dzień roboczy ok 18``.
Soboty i niedziele dość często są pod presją rodziny - wyjazdy weekendowe i szkoda by było "zadzierać" z rodziną dla 1 góra 2 godzinnego spotkania. Co innego zorganizowany zlot - to tylko w sobotę/niedzielę.
pozdr

Jagman73:
Zgadzam się w 110%.
Popołudniowe, luźne spotkanie "Kociarstwa" narazie.
A duża "imprezka" po odpowiednim przygotowaniu ;)

Pieterek:
Ja myślę, że jak Szpulek zaczął, to niech da jakąś propozycję, którą trzeba będzie zgrupsza zaakceptować, albo poddać dalszej dyskusji. Myślę, że trzeba to załatwić po weekendzie majowym, czasu jest dość, sezon się dopiero zaczyna, także nie ma się co spieszyć. Z tego co wiem to niektórzy auta mają jeszcze w proszku, a co za frajda jechać na spotkanie "Jaguarowe" jakimś tam zwyczajnym wozidłem. :-tylko

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej