Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Sekcja Górny Śląsk

<< < (34/197) > >>

optre:
Przyjedź do pruszcza, wszyscy z chęcią bedziemy podziwiać Twoje cudo.  :-za :-tylko

Pipcyk:
Do Pruszcza  trochę za daleko. W zasadzie odbyłem pierwsze jazdy po renowacji. Sprzet musi być  sprawdzony, przy nagłym dodaniu gazu, silnik potrafi prychnąć w filtr powietrza. Poza tym nie uporałem się jeszcze z klimatyzacją, dalej chodzi jak chce.
Tak więc na jakiś mały wypadzik mogę sobie pozwolić, natomiast o dłuższym wyjeździe będę mógł pomyśleć jak usunę wszystkie niedociągnięcia

walec:
Jakieś Warszawioki  :-V się zebrały w 5 aut, to musimy chłopaki conajmniej 6 zebrać żeby nie było że Hanysy się ociągają :-super

ja$:
walec-  Hanysy czy Jakieś Warszowiaki-to wszystkie równe chłopaki  :-10points :-10points  :-hehe :-hehe :-hehe

szpulek:
Chwilke mnie tu nie bylo (eh ta praca..), powinienem dac rade wrocic na 4tego wieczorem (mam wyjazd sluzbowy 2,3,4.07), wiec:

Chudów 04.07.09:
1. Jagman73
2. walec
3. Pavel
4. szpulek

zgredmaly, bedziesz?

A co z nowymi osobami? Pare samochodow na Gornym Slasku sie pojawilo, zapraszamy na spotkanie :)

pzdr

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej