Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Sekcja Górny Śląsk

<< < (33/197) > >>

Pipcyk:

Jako że kończę składać sprzeta , jest szansa ze się w końcu pojawię na jakimś spotkaniu w realu.
Ustalcie miejsce spotkania.
Dla mnie ustroń byłby lepszy, ale dostosuje się.'

mirol:
będę wtedy na wakacjach ale na następne chętnie przyjadę

pozdrawiam robert

walec:

--- Cytat: Pipcyk w Czerwiec 03, 2009, 22:41:06 pm ---
Jako że kończę składać sprzeta , jest szansa ze się w końcu pojawię na jakimś spotkaniu w realu.

--- Koniec cytatu ---

Czas byłby najwyższy bo jeszcze nikt Cię nie widział. Ale dobrze że sie odezwałeś bo myśleliśmy że Cie korozja zeżarła   :-V

Pipcyk:

--- Cytat: walec w Czerwiec 05, 2009, 13:22:46 pm ---
--- Cytat: Pipcyk w Czerwiec 03, 2009, 22:41:06 pm ---

--- Koniec cytatu ---

Czas byłby najwyższy bo jeszcze nikt Cię nie widział. Ale dobrze że sie odezwałeś bo myśleliśmy że Cie korozja zeżarła   :-V

--- Koniec cytatu ---

Porządna renowacja nie trwa 3 miesiące.
Ale radość moja wielka.
Wczoraj podbiłem przegląd, a dziś walnąłem prawie 150 kilometrów.
Na razie jestem wolny od rdzy , ale ciekawe na jak długo, mam lekką obsesję na tym punkcie.
Zastosuje elektroniczny system antykorozyjny który testowałem na łamach forum.
Mam nadzieje że utrzyma on Daimlera w takim stanie w jakim się aktualnie znajduje.

Tak więc jestem gotowy aby stawić się na następnym spotkaniu sekcji Górny Śląsk aby pokazać owoc 26 miesięcy sprzędzonych w znoju.

macho:
Górny Śląsk to jest gdzieś na górze chyba ?????? W takim razie masz blisko do Pruszcza :-za

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej