Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Sekcja Górny Śląsk

<< < (32/197) > >>

walec:
hhaaha widze ze prosto nie bedzie, ja w przyszlym tygodniu bede mial juz samochod
pozdrawiam

Pavel:
To proponuje z miesięcznym wyprzedzeniem górskie(Brenna,Ustroń) spotkanie 4 lipca, ew Chudowie. Kto jest chętny niech się wpisuje,albo inne konkretne daty i miejsca.

Jagman73:
Hejka

Na dziś 4 lipiec w Chudowie jest dla mnie OK.

Pozdrawiam

walec:
Dla mnie też :-za

A  tak na marginesie dziś przed moimi oczyma przejechał ciemny Daimler chyba Double six 3 serii z rejestracją S2 Marta. Nie zna ktoś  tego egzemplarza?
Jako że w Katowicach serie 3cią spotkać na drodze to naprawde jest rzadkość, po zobaczeniu tego auta musiałem zmienić bieliznę :-gwizd

Pavel:
Chudów 04.07.09:
Jagman73
walec
Pavel

Chętni dopiszcie się:) Ja podobno mam egzamin w ten dzień, ale zrobię wszystko żeby przyjechać. Proponuję godzinę 17/18.

--- Cytat: walec w Maj 30, 2009, 14:33:32 pm ---A  tak na marginesie dziś przed moimi oczyma przejechał ciemny Daimler chyba Double six 3 serii z rejestracją S2 Marta. Nie zna ktoś  tego egzemplarza?
--- Koniec cytatu ---

Tego chyba nie widziałem, za w Tychach zauważyłem zielone xj6 chyba 2 serii,ale za to głowy nie dam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej