Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Sekcja Górny Śląsk

<< < (4/197) > >>

szpulek:
To chociaz zdradz o rejonie ktorego miasta myslisz.. :-super pzdr

tomda:
Popieram spotknie i wymianę doświadczeń.  Od niedawna mam już kotka , którego nie można się wstydzić. A co byście powiedzieli o jakimś miejscu do którego fajnie się jedzie i jest zielono np. Brenna. W ubiegłym roku by tam zjazd Porsche i motocykli H-D. Są rozległe parkingi w centrum  przy knajpkach oraz super widoki.  :-za

szpulek:
Na poczatek myslalem o jakims "centralnym" miejscu, ale przeciez wszystko jest do dogadania :) pzdr

oskioski:
szpulek , Pavel , Pietrek , Pipcyk , Walec , Tomda to jest raz , dwa trzy , cztery , pięć , sześć ........NO Jakieś 20 procent wiecej od słynnej w całym świecie SEKCJI MORSKIEJ.  :-super
Moja propozycja jest taka
wariant pierwszy
pożyczyczam Wam Wielce ZasŁUZonego Naszego KULTURALNO - OŚWIATOWEGO  Qbatego - co to bez miar i liku zna wszystkie zakamarki szybów , tudzież górnych zakątków Górnego Śląska - 700zł. doba + na pociąg dla Ka-owca
wariant drugi
pożyczam Wam aparat fotograficzny z lampą błyskową ZENIT 202 - całkowita darmocha + Qbaty za 700 stów
do negocjacji pod warunkiem ze zamiast czekać na więcej chętnych  , w koncu sie spotkacie np. 1wszy weekend po majówce .
 wariant trzeci
 spotykacie sie za całkowitą darmochę i wysyłacie nam fotorelację ( warunek ze fotki spłyną na forum do 15 maja) :-super :-super  :-za :-za :-za :-za

ps. w koncu ile można czekac  ??????
     Nasza SEKCJA MORSKA TO JUŻ NAWET JEDNOŚLADY  JAGUARA POSIADA

qbaty:
Aleś się chłopie rozpędził ;) Nie pamiętam, żebym Cię zatrudnił jako mojego agenta  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej