Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Sekcja Górny Śląsk

<< < (30/197) > >>

walec:
Wydaje mi się że po to szpulek zaproponował taki termin żeby się wszyscy w miare wcześnie zadeklarowali.
Może w takim razie pierwszy weekend Lipca tzn między 03 a 05?

szpulek:
Mnie niestety nie ma w pierwszy weekend lipca, ale przeciez nie ma szans znalezienia terminu, ktory bedzie wszystkim pasowal, tymbardziej, ze zaczyna sie okres wakacyjny. Podawajcie swoje propozycje i w koncu dojdziemy do czegos :)

@walec,
jak tam Twoje auto, sklada sie?

pzdr

zgredmaly:
jadę na urlop 27.06 do 12.07

walec:

--- Cytat: szpulek w Maj 15, 2009, 09:17:44 am ---Mnie niestety nie ma w pierwszy weekend lipca, ale przeciez nie ma szans znalezienia terminu, ktory bedzie wszystkim pasowal, tymbardziej, ze zaczyna sie okres wakacyjny. Podawajcie swoje propozycje i w koncu dojdziemy do czegos :)

@walec,
jak tam Twoje auto, sklada sie?

pzdr

--- Koniec cytatu ---

Masz racje poniekąd, jest w końcu okres wakacyjny więc łatwo nie będzie...
A co z autem nie mam pojęcia penwie za Uralem jest ;D ;) A na poważnie to w tym tygodniu olanuję się dowiedzieć
pozdro

szpulek:
Zaproponowana przeze mnie data niestety tez odpada :/ Mam impreze firmowa 19 i 20 czerwca.. Jakies inne propozycje? Dzis dzwonil do mnie zgredmaly, zaprasza w okolice grodu Kraka.. Kto sie wybierze? pzdr

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej