Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Sekcja Górny Śląsk

<< < (21/197) > >>

Jagman73:
Jak dla mnie OK. Godzina 18:00.

szpulek:
Wlasnie Pavel mi dal znac SMSem, ze moze sie wyrobi, poslalem mu info, ze bierzemy pod uwage Plejade w Bytomiu. Mamy jeszcze chwile, ale sadze, ze grono sie nie zwiekszy, wiec bede Was lapal pod telefonem. Wstepnie albo Chudow albo Bytom o 18. Dam znac. Pzdr

Jagman73:
Qrcze tylko jeśli o mnie chodzi to muszę wiedzieć do ok. 16 gdzie się ostatecznie spotykamy (wystarczy SMS) bo jak dla mnie Bytom/Chudów to nie do końca ten sam kierunek ;) Chociaż odległość praktycznie jedna.
Tak czy inaczej mnie "wsio ryba" choć oczywiście okoliczności przyrody wskazują na Chudów ;)

szpulek:
Pavel mi napisal, ze Chudow lub Bytom, bez znaczenia. Wiec moze jedzmy jak ustalone wczesniej pod zamek w Chudowie. O 18. Dam jeszcze znac wszystkim smsem. pzdr

szpulek:
No i spotkalismy sie! Poogladalismy samochody, podyskutowalismy, a nastepnie udalismy sie na cole i piwko (kto mogl ten pil) i kontynuowalismy nasza rozmowe..
Bardzo dziekuje za przybycie i bardzo sie ciesze, ze moglem Was poznac. Mam nadzieje, ze bedzie jeszcze okazja do spotkania sie ;)
Mam kilka zdjec, jak mi sie uda to je tu wrzuce.. Jesli ktos chce to moge przeslac w oryginalnej rozdzielczosci..
pzdr

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej