Dział Techniczny > XJ X350, X358 (2003-2009)

x350 wystrzelony airbag kierownicy , co zmienić ?

<< < (3/5) > >>

Presco1:
Opisem na aukcji nie ma się co przejmowac , bo oni z zasady piszą wszystko jak jest przód uszkodzony .. chłodnica może być trzaśnięta,bo widać wgniot w górnej części . Czyli wg mnie uszkodzenia są takie , jak coś przegapiałem to dopiszcie :

- maska
- grill
- prawa lampa
- chłodnica
- plastikowa osłona chłodnicy
- air bag
- napinacz pasów
- czujnik zderzenia

Zderzak i błotniki nie wyglądają na uszkodzone , mogą być tylko do przemalowania .

Presco1:
Liczylem aby zmieścić się w 30 tyś z naprawą . Nie chce inwestować więcej pieniędzy przed sprzedażą mojego x- type . I nie do konca jest to taki model jaki chciałem , bo szukam xj8L albo Vander Plast , wtedy warto się szarpnąć  :-za

saulinek:

--- Cytat: Presco1 w Styczeń 19, 2011, 22:06:49 pm ---Liczylem aby zmieścić się w 30 tyś z naprawą . Nie chce inwestować więcej pieniędzy przed sprzedażą mojego x- type . I nie do konca jest to taki model jaki chciałem , bo szukam xj8L albo Vander Plast , wtedy warto się szarpnąć  :-za
[/quote
wedlug mnie cale koszta jego beda okolo 50000zl jak nie wiecej dlatego pisalem ze sensu wiekszego niema. ostatni jaguar z ameryki czkawka mi sie odbil :-thumpdown
--- Koniec cytatu ---

saulinek:

--- Cytat: Michal_C w Styczeń 19, 2011, 20:14:39 pm ---Dodaje zdjecia, ktore mi przyslal Presco. W pracy bylem, wczesniej nie moglem.
Niech sie ktos jeszcze wypowie, bo moze o czyms nie wiem. :-V

[/quote
przeciez on jest vander plaster ;D
--- Koniec cytatu ---

Michal_C:
Saulinek pokickaly Ci sie cytaty :-hehe

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej